2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطلاعاتم درمورد واتساپ خیلی ضعیفه

تو تنظیمات قسمت امنیتش داره این گزینه رو هم برای پروفایلت

هم اخرین بازدیدت و هم وضعیتت که میتونی بذاری رو حالتی ک فقط مخاطبینت ببینن

جدی  ندونم😕

عزیزم چ جوری وات دلیت اکانت کنم

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
عزیزم چ جوری وات دلیت اکانت کنم

اگر زبانش انگلیسیه اول اون ۳ تا نقطه بالا سمت راستو میزنی میری توی setting یا همون تنظیمات و بعد میزنی روی گزینه account یا همون حساب کاربری گزینه اخر هم حذف اکانتت هست دیگه

اره من از کی بپرسم اینجا کسی رو نمیشناسین اطلاعات داشته باشه در این مورد

نمیدونستم

ولی تو نت هم سرچ کردم نوشته خودشون براحتی هک نمیشن مگر اینکه نرم افزاری روی گوشیت نصب شده باشه ک از طریق اون واتساپ هک بشه

نه متاسفانه کسیو نمیشناسم

نمیدونستم ولی تو نت هم سرچ کردم نوشته خودشون براحتی هک نمیشن مگر اینکه نرم افزاری روی گوشیت نصب شده ...

مرسی خواهری دستت درد نکنه ممنون که وقت گذاشتی 🌹

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀