2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نظررتووون؟؟

103 بازدید | 10 پست

سلام

دوستان من چیکار کنم واقعاا نمیدونم خسته شدم شوهرم اصلا برا اشتباهاتش معذرت خواهی نمیکنه،هروقتم قهریم هیچوقت نیومده نازمو بخره و آشتیم بده همیشه آشتیمون اتفاقی بوده وقتی قهر میکنیم حرف میزنیم اما سرد خیلی سرد برخوردمیکنیم باهم نمیدونم چیکار کنم😔خسته شدم از این زندگی،تو این دوسالی که زنشم یه بارم نشده وقتی قهریم هدیه بخره بیاد آشتیم بده وقتی باهم خوبیم خوبیمااا اما وقتی قهر میکنیم یا بحث میکنیم واقعا حرص درآره 

سلام گلم بهتره توقعتو بیاری پایین فکر نکن همه مردا مثه فیلما وقتی دعوا میکنن و گند میزنن میان منت کشی و کادو هدیه میخرن حتی معذرت خواهی میکنن , اینجور چیزا براشون مایه ننگه و زن ذلیل محسوب میشن , بابای خودم تو این همه سال زندگیش با مادرم با اینکه کلی فحش و بد و بیراه به مامانم گفته و حتی کتکش زده ولی یبارم نیومده بگه ببخشید همیشه مامانم بخشیدتش و پاپیش گذاشته واسه اشتی

سلام گلم بهتره توقعتو بیاری پایین فکر نکن همه مردا مثه فیلما وقتی دعوا میکنن و گند میزنن میان منت کش ...

عشق ورزیدن ثواب داره و باعث استحکام روابط زناشویی میشه من پدرو مادرم هروقت که مادرم قهر بوده پدرم با شوخی نازشو خریده قهرشون بیشتر از چندساعت طول نمیکشید پدرم اصلا نمیزاشت مادرم قهر کنه من زندگی پدرو مادرم رو دیدم وگرنه زندگی تو فیلما که واقعا خیالیه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم . راسش زندگی واقعی با فیلم فرق داره ، توی زندگی واقعی ادمای کمی هستن که بین مشکلاتشون حواسشون به این چیزا باشه

و اینکه عزیزم خانوما با آقایون خیلی متفاوتن . ما خانوما کلا همه چیزو رمانتیک طور میبینیم و به احساسات خیلی توجه داریم ولی مردا فقط دنبال بحث منطقی هستن

به نظرم موقع دعوا یکم زمان برای اروم شدن بذارید و بعد از اروم شدن کاملا منطقی صحبت کنید و اشتی کنید . بعد از اشتی میتونی خودتو لوس کنی براش

سلام عزیزم . راسش زندگی واقعی با فیلم فرق داره ، توی زندگی واقعی ادمای کمی هستن که بین مشکلاتشون حوا ...

سلام والا دوساله ازدواجم هرکار کردم نشد دلم بدجور ازش شکسته وقتی قهر میکنیم دیگه اصلا منو نمیبینه و حسابم نمیکنه ولی وقتی نیاز داره باهام حرف بزنه خیلی سرد حرفشو میزنه وقتی سوالی داره سرد سوالشو میپرسه من واقعا با این کارش ازش بیزار میشم من یه آدم چقد میتونه صبر کنه 

سلام والا دوساله ازدواجم هرکار کردم نشد دلم بدجور ازش شکسته وقتی قهر میکنیم دیگه اصلا منو نمیبینه و ...

عزیزم من احساستو کاملا میفهمم ولی باور کن خیلللی مردا اینجورین . سعی کن ناراحتیت را از این مسئله وقتی کاملااااا اشتی کردین و همه چیز خوب بود ، بهش بگی

عزیزم من احساستو کاملا میفهمم ولی باور کن خیلللی مردا اینجورین . سعی کن ناراحتیت را از این مسئله وقت ...

هزاران بار گفتم بهش اون پیش خودش فکر میکنه که برا آشتی خودش پیشقدم میشه ووقتی ساده بامن حرف میزنه یعنی ناز خریدن