2777
2789

سلام خواهش  میکنم کمکم کنید ب شدت درد دارم و‌دهانه رحمم ۱سانت باز شده سی و نه هفته۵روزمه 

دکتر شیاف گل‌مغربی شبی یکی داده از بارداری در حد مرگ خسته شدم دوتا بزارم خوبه؟؟؟؟

یانه دکترم گف شبی یکی بیشتر بزازم چیکاره کسی هست روزی دوتا گذاشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما کسی نبومد کمککککک

عزیزم هرچی دکترت میگهگوش کن که خدایه نکرده منشکلی پیش نیاد برات

عوضش راهای دیه هم امتحان کن اگر دکتر منعت نکرده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
عزیزم پله هی برو دوتا فکر کنم خوب نیست نزار پیاده روی سریعم خوبه

عزیز دلم همههههه کار کردم حتی نیم ساعت فقط دویدم از نفس افتادم دوش اب دااااااغ اصلا تاثیر نداشتتتتت

😫😫😫😫

عزیز دلم همههههه کار کردم حتی نیم ساعت فقط دویدم از نفس افتادم دوش اب دااااااغ اصلا تاثیر نداشتتتتت ...

زعفران چی خوردی شربت زعفرون هم خیلی خوبه دردات شروع میشه 

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
عزیزم‌کرچک‌زعفزون خاکشیر هل نبات همه چی امتحان کردم نشد ک نشد

🤪😥 جا خوش کرده عزیزم دیگه میاد تا اخر هفته ان شاءالله بسلامتی فارغ بشی

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂

من که هنوز خعلی مونده واسم سی و هفت هفتم دلم میخواد بیاد دیگه وای بحال شما که آخرشی فک کنم چند روز دیگه با آمپول فشار بیارنش بیرون نه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …