سلام دوستان حتما همتون تو این شرایط بودین با اینکه اولین چیزی که هر مادر تو دوران بارداری براش مهمه سلامتی بچشه ولی قبل از موقع تعیین جنسیت کنجکاوه بدونه جنسیتش چیه شما بنظرتون کدوم یکی از این تستا درست تره مثل ضربان قلب و ویار و ............میخوام اسم انتخاب کنم کنجکاوم راهنمایی کنید ممنونم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تو هفته 8 هستم ضربان نی نی 135 اصلا تهوع ندارم تست جوش شیرین و ادرار هم صبح انجام دادم کف کرد اوم ...
پسره عزیزم
من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
آخه ضربان قلب پسر زیر 140 هست، واسه جوش شیرین هم میگن اگه بجوشه پسره اگه هیچ واکنشی نداشته باشه دختره
من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )