2821
2789
عنوان

خانمهای مشهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 21 پست
من واقعا اصلا نمیدونم عزیزم در اصل شوهرم رفته من خونه ام میخوام به اون بگم اون بره بگیره من استراحتم ...

اها از هر جا ماشین بگیره خیلی مشخصه

تو قیمت ها اول بازار ۱۷شهریور بعد فردوسی بعد اگه اشتباه نکنم بازار احمد اباد دقیق یادم نیست اگه قیمت مناسب میخوای ۱۷شهریور از همه جا پایین تره قیمت ها

چند تا پاساژ داره کلا فقط سیسمونیه

انشالله شما هم با نی نی قسمت زیارت نصیبتون بشه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اها از هر جا ماشین بگیره خیلی مشخصه تو قیمت ها اول بازار ۱۷شهریور بعد فردوسی بعد اگه اشتباه نکنم با ...

فدات گلم ممنون 

ولی لطف کردی حتما بهش میگم 

راستی لباس مردانه هم داره دیگه ۱۷ شهریور؟

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
فدات گلم ممنون  ولی لطف کردی حتما بهش میگم  راستی لباس مردانه هم داره دیگه ۱۷ شهریور؟

اره ولی حتما لباس تن کنه چون سایز بندی لباس هاشون دقیق نیست

خیلی پاساژ داره من فقط رسیدم یه پاساژ صبح تا ظهر بگردم

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
فدات گلم ممنون  ولی لطف کردی حتما بهش میگم  راستی لباس مردانه هم داره دیگه ۱۷ شهریور؟

همه چی داره

هرنوع پوشاک که به ذهنت برسه

از در نواب بیای بیرون مستقیم بری

به یه میدون میرسی بری دست راست

مستقیم بری میرسی ۱۷شهریور

ولی اسنپ بگیری نزدیکه

پساده طول میکشه یکم

اره ولی حتما لباس تن کنه چون سایز بندی لباس هاشون دقیق نیست خیلی پاساژ داره من فقط رسیدم یه پاساژ ص ...

باشه عزیزم ممنون

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
همه چی داره هرنوع پوشاک که به ذهنت برسه از در نواب بیای بیرون مستقیم بری به یه میدون میرسی بری دس ...

باشه عزیزم ممنون خودش ماشین داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز