2777
2789
عنوان

كسى ديگ تو دنيا هست كه از چلومرغ حالش بهم بخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 45 پست

مرغ و تنها بذار بجوشه ی بار بعد آبش و بریز بره بوی بدش میره

حالا مرغو سرخ کن طلایی شه قشنگ

بعد با پیاز سرخ کرده و خیلی کم پیاز خام بذار رو مرغا و سس مرغ و یه مقدار آب بذار بپزه عالی میشه بودی بدی هم نداره دیگه زعفرون و سیر رنده شده و فلفل دلمه ای و هویج یادت نره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من که باردار بودم اصلا یکی میگفت مرغ 🤢 گیلانم هستیم همه جا مرغ هست همش یا میرفتیم گردش همه جا ...

وااای نگوووووو دقیقا 🥴🥴🤮🤮

فکرشم حالم  بد میکنه ....

از دیده برون مَشو ڪه نوری / وز سینه جدا مَشو ڪه جانی :))♥️✨🌱🌼 ❣خدا جونم عاشقتم ❣

[QUOTE=118897889]بگوماهم یاد بگیریم    [/QUOTE]

عزيزم پيازو خورد  كن تو قابلمه و روغن بريز و يه تفت كوچولو بده و مرغارو بچين روش و ادويه ونمك و فلفل دلمه و چوب دارچين بزن و درشو بزار و زيرشو كم كن بزار يكم آب بندازه و خودش يكم تفت بخوره.

تويه كاسه يه قاشق رب را با يه قاشق رب انار ترش را با يه ليوان آب مخلوط كن و بريز روي مرغا و درشو بزار تاهم كامل بپزه و هم غليظ بشه.طعمش عااالي ميشه همراه سيب زميني سرخ شده و زرشك پلو....

یه روز خوب میاد

[QUOTE=118962128]واى مشخصه خوشمزه ميشه اينجورى دارچين و رب انار عالى بود، مرسى👌🏻[/QUOTE]

بله گلم 

ببين فلفل دلمه و چوب دارچين خيلي تاثير دارن توي طعمش...بعدم ميتوني اونارو جدا كني بندازي بره...ولي من خودم هميشه فقط بارب ميپختم الان چندوقته اين مدلي ميپزم ميبينم شوهرم چنان با اشتهاميخوره كه نگو...

یه روز خوب میاد

مرغ و تنها بذار بجوشه ی بار بعد آبش و بریز بره بوی بدش میره حالا مرغو سرخ کن طلایی شه قشنگ بعد با ...

من دقیقا این مدلی درست میکنم. دارچین و سیر و فلفل دلمه و پیاز هم بهش میدم با رب گوجه و کلی ادویه.. از ساعت 9 صبح تا 3 یا 4 بعد از ظهر رو شعله ملایم 

خیلی خوشمزه میشه

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

حتی یه مقدار هویج هم اسلایس میکنم ابپز 

میریزم توش 

خیلی عالیه

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
من دقیقا این مدلی درست میکنم. دارچین و سیر و فلفل دلمه و پیاز هم بهش میدم با رب گوجه و کلی ادویه.. ا ...

بذار اينو شوهر عزيزم ميل كنه هفته ى ديگ اونجورى درست ميكنم😅

بذار اينو شوهر عزيزم ميل كنه هفته ى ديگ اونجورى درست ميكنم😅

😊

خوب میشه حتما عزیزم