2777
2789
عنوان

تنبیه بدنی دانش اموز در مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 30 پست
خب برید اداره اعتراض کنید جرشون بدین پارشون کنید حقتونو بگیرین

داداشم میترسه اخراجش کنن اخه از ی شهر دیگ اومدن دوماهه تو این مدرسس درسشم خیلی خوبه میگ نکنه اخراجم کنن دیگ جایی ثبت نامم نکنن

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین شکایت کنید چون اصلا این کار بسیار .....

پدرتون بره اونجا داد و بیداد کن و دعوا کنه با معلمی که میزنه و پول دکترش رو هم بگیرین تا بفهمن.

واقا........اصلا نمی دونه آدم چی بگه واقا وحشی هستن

.....‌
من بودم اون کسی که زده بودو پاره میکردم حتی اگه به قیمت ترک تحصیلش میشد  چجوری دلتون اومده تحم ...

اره واقعا خیلی اعصابمون خورده خیلی حیف تعطیله بابام دیروز بغض کرده بود 

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
اره واقعا خیلی اعصابمون خورده خیلی حیف تعطیله بابام دیروز بغض کرده بود 

ببین حتما دنبالش رو بگیرینا غلط کردن زدن 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

خیلی اعصابم داغونه بخدا داداشم خیلی سرب زیره درسشم خوبه تو فوتبال شلوارش پاره شده بابامم رفته گفته دادیم بدوزن براش بازم زدتش

اولدپدرتون بی اطلاع از برادرتون بره مدرسه

درسته کتک خورده اما شاید واقعیت رو نگفته اول مطمئن شید بخاطر لباس فرم بوده خدای ناکرده بخاطر اشتباه بزرگتری نبوده باشه

که در اون صورت هم حق تنبیه نداشتن اما اگه برید آموزش و پرورش بعد معلوم شه مثلا برادرتون بخاطر چیز بدی تنبیه شدن پدرتون خورد میشه

بعد میتقیم برید آموزش و پرورش

اون معلم باید عذرخواهی کنه و اخراج بشه

🖤 
اولدپدرتون بی اطلاع از برادرتون بره مدرسه درسته کتک خورده اما شاید واقعیت رو نگفته اول مطمئن شید بخ ...

ن مطمعنیم بخاطر لباس فرم بوده چون روز اول ک زده تو دستش روز بعد بابام رفته گفته اینجوریه دادیم بدوزن حق ندارید دس ب بچم بزنیدو اینا بعد ک بابام میاد سر صف مدیره ب ناظم گفته باباش اومده ولی بزنش این پرروعه

قطعا حقو بهتون میدن حتی میتونید شما بجای پدرتون برید

اول برم مدرسه؟

ما داخل شهرمون تمام مدرسه پسرانه هامون شیلنگ دارند و هر دانش اموز حتا یک بار هم که شده شیلنگ میخوره ...

وقتی بچه بودم دوره دبستان و راهنمایی توی مدرسه پسرونه فقط با شیلنگ کتک می زدند البته وقتی دبستان بودم آبجیم تعریف می کرد که خانم ناظم یه تکه شیلنگ برای کتک تهیه کرده و بعضی معلم ها یه نفر رو نی فرستادند تا شیلنگ برای کتک از دفتر بیاره . البته من که مدرسه پسرونه بودم همه معلم ها شلاقی مخصوص به خودشون داشتند که بیشتر شلنگ و کابل بود بعد کمربند و خطکش در رده های بعدی ... من خودم توی مدرسه بیشتر از سه مرتبه با شلنگ کتک نخوردم البته مدارس فقیرنشین بیشتر کتک می زنند شما اهل کجا هستید و چند ساله تون هست؟؟؟...،،،___