2777
2789

مبارک باشه.دیروز پ اومد برامن یکسالگی منم بود

یبار تونستم اینبارم میتونم💪.                                                       پیش به سوی هدف قشنگ😍                                                    عضو تاپیک  لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه ۶۳(22آذر)                                                                  وزن هدف۵۷😍🥹                                                                      هفته اول👈(۲۶آذر وزن۶۱۵۵۰😍) هفته دوم👈(۳دی وزن۶۱۰۵۰😍) هفته سوم👈(۱۷دی وزن۶۰۵۰۰😍)  هفته چهارم👈(۲۴دی۶۰۱۰۰😍)           هفته پنجم👈(ا بهمن۶۰😍) هفته ششم👈(۸بهمن۵۹۹۰۰😍) هفته هفتم👈(۱۵بهمن۵۸۹۵۰😍).   هفته هشتم👈(۲۲بهمن۵۸۴۵۰😍) 👈هفته یازدهم(۲۰اسفند۵۷۷۵۰😍)  👈هفته دوازدهم (۲۷اسفند۵۶۸۰۰💃)👈 هفته سیزدهم (۱۲ فروردین ۵۷۴۵۰🥲🥹😥) 👈هفته پانزدهم(۲۶فروردین۵۷۱۵۰😍) 👈هفته شانزدهم (۲اردیبهشت۵۷۲۰۰) 👈هفته هفدهم(۱۶اردیبهشت۵۶۹۵۰) 👈 هفته بیستم (۶ خرداد۵۶۶۵۰😍)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ذوق کردم من😂

مثل من😍😍😅😅😅😅😄😄😄

یبار تونستم اینبارم میتونم💪.                                                       پیش به سوی هدف قشنگ😍                                                    عضو تاپیک  لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه ۶۳(22آذر)                                                                  وزن هدف۵۷😍🥹                                                                      هفته اول👈(۲۶آذر وزن۶۱۵۵۰😍) هفته دوم👈(۳دی وزن۶۱۰۵۰😍) هفته سوم👈(۱۷دی وزن۶۰۵۰۰😍)  هفته چهارم👈(۲۴دی۶۰۱۰۰😍)           هفته پنجم👈(ا بهمن۶۰😍) هفته ششم👈(۸بهمن۵۹۹۰۰😍) هفته هفتم👈(۱۵بهمن۵۸۹۵۰😍).   هفته هشتم👈(۲۲بهمن۵۸۴۵۰😍) 👈هفته یازدهم(۲۰اسفند۵۷۷۵۰😍)  👈هفته دوازدهم (۲۷اسفند۵۶۸۰۰💃)👈 هفته سیزدهم (۱۲ فروردین ۵۷۴۵۰🥲🥹😥) 👈هفته پانزدهم(۲۶فروردین۵۷۱۵۰😍) 👈هفته شانزدهم (۲اردیبهشت۵۷۲۰۰) 👈هفته هفدهم(۱۶اردیبهشت۵۶۹۵۰) 👈 هفته بیستم (۶ خرداد۵۶۶۵۰😍)
شیرینکم کوجااییی😭

الهی من به فدات شم 

ملکه جون یکی یدونمممممم اگه بدونی چقدرررررر دلم برات تنگ شده بود 

فراموش کرده بودم اینجا اکانت داری یکم پیش داشتم به الی هم میگفتم گفت سلام رسوندی

وایییی خدااا  باورت نمیشه چقدر دلتنگت بودم ، اسنا خوبه فداش شم ، خانمی شده دخمل کوشولوممم😍😍😍😍

خودت خوبی ملکه یکی یدونم😍😍😍😍😍😍😍

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡
الهی من به فدات شم  ملکه جون یکی یدونمممممم اگه بدونی چقدرررررر دلم برات تنگ شده بود  فر ...

شییییریییین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دلم برات تنگ شده بود

من یه ماهی میشد نیومدم اینجا 

وااای خووووداااااا دلم برات یه ذره شده بود آخه😓❤🌹😍😘

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
شییییریییین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دلم برات تنگ شده بود من یه ماهی میشد نیومدم اینجا  واا ...

الهی من قربونت بشمم 

منم خیلی دلم برات تنگ شده 

باورت نمیشه ملکه همیشه به یادت بودم

😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤

برام عزیزی❤😍خیلی زیاد❤😍

[QUOTE=124589067]الهی من قربونت بشمم  منم خیلی دلم برات تنگ شده  باورت نمیشه ملکه همیشه به یادت بودم ..[/QUO

تو هم برام عززیززززیی😍😍

دلم واست تنگ شده بود شیرین جونم😍😘😍😘😍😘

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
[QUOTE=124589067]الهی من قربونت بشمم  منم خیلی دلم برات تنگ شده  باورت نمیشه ملکه همیشه به ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍