2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی چه ربطی داره؟    

اینکه چون کرمانیم هر موقع بخوایم بریم 

😐مردم فوقش تا چن ماه برن بعد دیگ عادت میکنن 

بعد اکثر کرمانیا تو خونه از تو تلویزیون میبینن فردا رو

بال و پر دادن به بعضیا توهم پرواز میده^^😸✌
اینکه چون کرمانیم هر موقع بخوایم بریم  😐مردم فوقش تا چن ماه برن بعد دیگ عادت میکنن  بعد ...

کرمونیا که الان جمیعن رفتن کوهپایه و سایر نقاط خوش اب و هوا مدرسه پسز من از شنبه تیمه تعطیله همه مسافرتن

حالا مثلا برای یه روز بهتون سخت بگذره مهمانداری کنید سختتونه؟؟!!

نه من همچین حرفی نزدم ولی شاید کرمانیا هم کار مهم داشته باشن خب اژانس خیلی پول میگیره

کرمونیا که الان جمیعن رفتن کوهپایه و سایر نقاط خوش اب و هوا مدرسه پسز من از شنبه تیمه تعطیله همه مسا ...

واقعا😐😂😂😂

مدرسه داداش منم نیمه تعطیل بود

دوستمم دیروز رفت دانشگاه دید هیچکس تو دانشگا نیس برگشت اکثرا از شهرای دیگن

اینکه چون کرمانیم هر موقع بخوایم بریم  😐مردم فوقش تا چن ماه برن بعد دیگ عادت میکنن  بعد ...

خوب من دوست دارم به مزار شهدا رفتن رو....اگه اونجا بودم همیشه میرفتم..فردا خیابونای کرمان نشون میده که خیلیها خونه میمونن تا برای تدفین سردارشون میرن...پیش بینی شما ارزشی نداره....ایشالا ما هم میاییم برای زیارت مزارشون

واقعا😐😂😂😂 مدرسه داداش منم نیمه تعطیل بود دوستمم دیروز رفت دانشگاه دید هیچکس تو دانشگا نیس برگش ...

والا بخدا هیچکسی مثل کرمونیا نیست فوری تعطیل میکنن واسه خودشون

خوب من دوست دارم به مزار شهدا رفتن رو....اگه اونجا بودم همیشه میرفتم..فردا خیابونای کرمان نشون میده ...

عزیزم من خودم دیدم ک میگم اکثرا از تهران میان خودم تو این چن روز عزاداریا رو دیدم شهرای دیگه اره خوب بود اینجا هم نمیگم کسی نمیاد ن ولی ب نسب جمعیتی ک از شهرای دیگه میان شهر کرمان کمتره ی چیزی میدونم ک میگم 

خوب من دوست دارم به مزار شهدا رفتن رو....اگه اونجا بودم همیشه میرفتم..فردا خیابونای کرمان نشون میده ...

چرا داغ میکنی خوب تو بیا برو سر مزار  من وقتی زنده بود یکی دوبار دیدمش از نزدیک