2777
2789
عنوان

دوستان کچل شدم کمکم کنید

402 بازدید | 31 پست

سلام من موهام دسته دسته داره میریزه تو رو خدا اگه دکتر خوب سراغ دارید معرفی کنید قبلا موهای پرپشت و بلندی داشتم اما الان...😔

دکتری که نتیجه گرفته باشین ازش من شهرستانم تهران یا کرج میتونم برم دکتر خدا خیرتون بده کمکم کنید

اول ازمایشی بدین ببینین مشکلتون از چیه هورمونی اس کمبود ویتامین هس یا استرس بعد اقدام به درمان کنین شامپوتون رو عوض کنین و زینک پلاس بخورین‌کمی میزان ریزش رو پایین بیاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل شماست وضعیت موهام. ن کمبود ویتامین دارم ن هورمونام بهم ریختست اتدومتریوز هستم شاید ب خاطر ا ...

منم هر دکتری میرم میگن باید اول کیست هات درمان بشه من  هم کمبود ویتامین ندارم هورمونامم خوبه

منم مثل شماست وضعیت موهام. ن کمبود ویتامین دارم ن هورمونام بهم ریختست اتدومتریوز هستم شاید ب خاطر ا ...

الان هرشب دارم رازیانه میخورم احساس میکنم بهتر شده ولی بازم مثل قبلا نشده

منم هر دکتری میرم میگن باید اول کیست هات درمان بشه من  هم کمبود ویتامین ندارم هورمونامم خوبه

اندومتریوز درمان نداره معمولا. خدا خودش رحم کنه

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
باور کن دکتر لازم نیست آب پیاز اسپری کن و روغن ارگان من با همین نتیجه کرفتم 

چه جوری؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤