2777
2789
عنوان

میخاین به ارامش برسین؟

216 بازدید | 8 پست

دوستان نمیخام تبلیغ کنم یه کانالی اشنا شدم اسرار کوانتومی استاد افلاکی ۱سال توش بودم و نظرات دیگرانو گوش میدادم وبه تکنیکهایه رایگانش عمل میکردم خیلی تاثیر داشت بعدش خدا رسوند قسطی دورهاشو خریدم خیلی به ارامش رسیدم وکارام داره درست میشه خیلی دوست دارم به همه بگم تا اونام به ارامش برسن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارامش من فقط در انتقام گرفتن از فک و فامیلامه . ببینم همشون بدبخت شدن زندگیاشونم از هم پاشیده .

اگه برای کسی بد بخاهی اون بدیو به طرف خودت حذب  میکنی این قانون کائناته تو ببخش و به ارامش برس و بسپر به خدا

اگه برای کسی بد بخاهی اون بدیو به طرف خودت حذب  میکنی این قانون کائناته تو ببخش و به ارامش برس ...

10 ساله سپردم به خدا . 

ولی کوچکترین انتقامی خدا نگرفته .

توی این 10 سال فک و فامیلا حرفمو زدم به دروغ . کلی ابرومو بردن . زندگیمو به هم ریختن. 

الان میخوام انتقاممو بگیرم .10سال منتظر بودم خدا انتقاممو بگیره . حالا نوبت منه. چون خدا کاری نکرد . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
10 ساله سپردم به خدا .  ولی کوچکترین انتقامی خدا نگرفته . توی این 10 سال فک و فامیلا حرفمو زد ...

شاید زمان ببره اخر عاقبت خوبی نخاهند داشت البته نمیگم اگه ازت بد گفتن ساکت بشینی از حق خودت به بهترین شکل دفاع کن

منم تو کانالشون بودم 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
شاید زمان ببره اخر عاقبت خوبی نخاهند داشت البته نمیگم اگه ازت بد گفتن ساکت بشینی از حق خودت به بهتری ...

10 ساله  ابرومو میبرن . 10 ساله پشت سرم و توی روم حرف میگن . 

مامانم اجازه نمیداد جوابشونو بدم . چون مامانم شهرت پرسته و فقط بگن زن خوب فقط اینه .

ولی دیگه نمیتونم . توی این 10 سال هر کی هر چی گفته جمع کردم . و حسابی زندگیاشونو به هم میریزم . قدرتشو تازه بدست اوردم .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(