2777
2789

نباید اینجوری باشه...چسب ضد آب نزدی مگه؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا دکتر گفته بود هبچی نزن روش 

عفونت نکرده؟

برو حموم با شامپو بچه بشور 

مگه نمیشستی؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نه اصلا دکتر گفته بود هبچی نزن روش 

عه چرا؟

برای من همون روز تو بیمارستان چسب ضد آب زد گفت هفته ی بعد بیا بخیتو بکشم

خیلی خوب بود راحت حمام میرفتم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

برو اورژانس ،اون جا دکتر عمومی هست ،اگه نیاز باشه میگن دکتر زنان کشیک بیاد

نباید اینجوری باششه

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
عه چرا؟ برای من همون روز تو بیمارستان چسب ضد آب زد گفت هفته ی بعد بیا بخیتو بکشم خیلی خوب بود راحت ...

برای من یه باند خیلی کلفت چند لایه بود ،با چسب روش

گفت پس فردا ی عمل برو حموم چسب رو بکن

منم ریلکس میرفتم حموم بعدش بخیه هامو با سشوار خشک میکردم

روز دهم رفتم کشیدم

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
عه چرا؟ برای من همون روز تو بیمارستان چسب ضد آب زد گفت هفته ی بعد بیا بخیتو بکشم خیلی خوب بود راحت ...

اتفاقا باید بخیه رو بشوری چسب ضد اب چی...

من از روز سوم سزاری حموم رفتم  

روز ۱۰ کشیدم بخیه رو 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اخه پرستار روز اخر گفت با شامپو بچه روشو بشور 

من اینجوری خیلی راضی بودم،عالی بود

اتفاقا باید بخیه رو بشوری چسب ضد اب چی... من از روز سوم سزاری حموم رفتم   روز ۱۰ کشیدم بخیه ر ...

نه اتفاقا نیاز به شستن نداره به نظرم 

برام یه بار تو بیمارستان شست و شو دادن بعد چسب زدن روش

اون چسب باعث میشد نه هوا بگیره نه چیزی

بعد یه هفته هم بخیه هامو کشیدم