2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حال مادرش فقط یه انگشتش بود؟

یا 3 تا بود یا 2 تا پیش یه نفر رفت یه چیزی داد بعد 2 ماه انگشتاش درست شد 

هیچ وقتم نمیگه کیه😐

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

امیدوارم به حق حضرت فاطمه که حال دلت خوب بشه 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

همیشه ♡عشق♡باشد، همیشه برکت!
یا 3 تا بود یا 2 تا پیش یه نفر رفت یه چیزی داد بعد 2 ماه انگشتاش درست شد  هیچ وقتم نمیگه کیه😐

واااای ینی چی خب بگه ماهم ببریم بچم گناهش چیه 😭😭

واااای ینی چی خب بگه ماهم ببریم بچم گناهش چیه 😭😭

اشنامونه لو نمیده باهاش حرف میزنم بهت میگم حواست باشه بهم بگی یادم باشه

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

گلم خودتو ناراحت نکن بزار بزرگ بشه ولی احتمالش خیلی کمه رشد کنه متاسفانه ،،،،بعدا علم ش میاد میشه  پیوند بزنی براش مطمئن باش 😍😍😍😍😍

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
تورو خدا اسم دکترو بپرس بهم بگو و چن سالگی عملش کردن؟؟

دكتر كامران مظفرى

اولين عملش شش ماهگى بوده

روزاى فرد ويزيت ميكنه روزاى زوج عمل

خيلى ناراحت شدم عزيزم انشالله درست ميشه