2777
2789

دیروز نامزدم بهم گفت چه دخترایی دنبالش بودن و ازش خواستگاری کردن با این که قصد بدی نداشت و از همشون بد گفت و گفت که این خیلی خرابه و اون خانواده نداره و تو بهترین کسی بودی که کن میتونستم انتخاب کنم و...ولی من ناراحت شدم،بهم گفت بقیه بهش میگن میتونستی یه زن بهتر بگیری ولی اون بهشون میگه به شما ربطی نداره کسی که من انتخاب کردم رو از همه لحاظ برسی کردم و این بهترین انتخابی بوده که من میتونستم بکنم...میدونم میخواست اعتماد به نفس منو بالا بیاره ولی برعکس من اعتماد به نفسم خیییلی پایین تر اومده😭

یِهو یِکیو بِهـ زور قَبول میکُنے وَلی بَعدِش میشِه هَمِه دُنیات🍃🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ترفند پسراس میخوان از خودشون تعریف کنن میگن خیلیا خواستگاری کردن از ما از طرفی ازش بد میگن ... تو ام بگو من خواستگار زیاد داشتم و دوستام میگن شوهرت این نبود 

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

همشو دروغ گفته

فقط میخواسته ب تو بگه من خیلی خوبم من خیلی خواهان داشتم ودارم 

ب یه ورت بگیر😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

وا چرا باید بهت این حرفا رو بزنه😐توام همیشه از خودت تعریف و تمجید کن 

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

عزیزم زیادروندھ این حرفاشوبزنھ بعدامیشھ افتخارش....توام اصلااصلاخودتونبازوبااعتمادبنفس باش ھمیشھ نصیحتموجدی بگیر

تاپیک بامدادخمارگروه آبی آذر1401***وزن اولیه 69🙄هدف اول66🥉هدف دوم63🥈هدف سوم 59🥇🏆من به هرآنچه لایقش باشم 🌅می رسم من به هدفام قول رسیدن دادم من میتونم من به خودم باور دارم❤️💕💌💫✨🌈

منم این تجربه رو داشتم البته عین این نه ولی یه چیزی تو همین مایه هااا منم اعتماد ب نفسمو و اصلا شوق زندگیو از دست دادم. 

ولی بد یه مدت که همسرم و بهتر شناختم که البته اون موقع عقد بودیم دیگه برام مهم نشد و عادی رفتار کردم مواظب باش بقیه از اینکه میدونی و حساسی با خبر نشن که وای ب حالت میشه نقطه ضعف در ضمن هر کسییه گذشته ایی داره. در ضمن خودت اینو فهمیدی همسرت میخواشته عشقشو بهت ثابت کنه و اعتماد بنفستو بالا بیاره ولی نحوه بیانش رس نبوده. تو دوران نامزدی این چیزا زیاد پیش میاد