2777
2789
عنوان

با بردارم چيكار كنم؟؟

310 بازدید | 54 پست

سلام دوستان من متاهلم ...برادرم افسردگي شديد داره ب حدي ك دكترايه مختلف گفتن بايد بره بستري شه و شوك بهش بدن بعد خونه ي مامانم اينا شهرستانه برادرم اومده خونه من الان چند هفته اس ولي همش اينجا نيس در هفته دو سه روزش اينجاس شبا خواب نميره  با اينكه شبي شونزده تا قرصايه مختلف ميخوره تا بخوابه شوهر منم زمستون ك شده دلش نميخواد تو اتاقمون بخوابيم دوست داره تو هال بخوابه نصف شبا هم برادرم بلند ميشه مياد تو هال تو آشپزخونه برقو روشن ميكنه شروع ميكنه ب غذا خوردن يا تخم مرغ درست كردن همسرمم صبحايه زود بايد بره از سروصدا بيدار ميشه خوابش نميبره منم بيدار ميكنه بهم سركوفت ميزنه هي ميگه الله اكبر لا اله الا الله و عجب بدبختي گير افتاديمو ....ديشب ديگه برادرم واقعا اعصابشو بهم ريخت شب سر شام كامل غذاشو خورد بعد قرصاشو خوردو دو تا نون ساندويچي پنير و گردو درست كرد برد همراش ساعت دو و نيم پاشد اومد دوباره يه بشقاب كامل و پر عدس پلو خورد سه و نيم اومد دوباره برقارو روشن كرد از تو كمد يه بسته رنگارنگ تو كمد داشتم آورده نشسته سرش پونزده عدد كامل خورد بخدا آقام ديروز تازه خريده بود واسع پسرم ك ميره مهد بزارم آقامم حسابي عصباني شده بود منم واقعا حرص ميخوردم نميدونم چيكار كنم يك ساعت بعدش بازم اومد گرسنه بود نون گرم كردم براش كره و مربا هم آوردم نشست كلي هم از اونا خورد ...الان موندم با اين وضعيت برادرم چيكار كنم؟؟؟همسرمم چقد تحمل كنه اونم دلش ميخواد آسايش داشته باشه اونم بالاخره غرغر ميكنه

تروخدا راهنمايي كنيد چيكار كنم..😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی چقدر اشتها😑به نظرم باد مادرت صحبت کن عزیزم

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

الهی... انشاالله بلا ب دور باشه و خوب شه

دکترش عوض کن 

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
قرص ترامادول هم ميخوره ولي داره  ترك ميكنه از روزي دوازده تا فعلا رسيده ب سه تا

روزی دوازده تا ترامادول میخورد؟ 😐😐😐😐😐😐😐

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته