2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده همسر

421 بازدید | 30 پست

سلام خانما ما قرار خونه بسازیم بعد یک طبقه باشه حالا مهندس گفته اون نقشه ای که میخواید در نمیاد تک خواب میشه اما اگه دو طبقه بسازید طبقه بالا خیلی خوش نقشه میشه حالا نامزدم میگه نظرت چیه پدر و مادرم بیان طبقه پایین ما اینم بگم که خانوادش فقط برای زمستون میمونن و تابستون پدر شوهرم خونه باغ داره و کلا اونجا راحتن اما منطقه سرده شوهرم میگه فقط زمستون میان پیش ما من گفتم نه ، نظر شما چیه ؟ حس میکنم استقلالم از دست میدم پدر و مادرش خیلی مهربونن اما از این میترسم به بهانه اونا خواهراش تو زندگیم سرک بکشن که اینطوریم هست از طرفیم من شهر غریبم و پدر و مادر خودم پیشم نیستن بودنشون هم محاسن داره هم یه سری معایب داره حالا موندم چیکار کنم از طرفیم دلم میگه چطور من از خانوادم دورم بذار اینم طعمش بچشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من این کار رو نکن. یه واحد دوبلکس بسازید برای خودتون. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!

اصلا قبول نکن و احساساتی نشو

دوری و دوستی

اینجوری ارزشت پایین میاد هرروز تو دید باشی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

من که مشکلی ندارم باهاشون اکثرا خونه مان .زن داداشمم با ما مشکلی نداره اگر مشکل داشت جا به جا میشد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من الان ۴ ساله ازدواج کردم  طبقه پایین مادر شوهرمینا زندگی میکنم و قراره ما ام خونه بسازیم ۱ طبقه ویلایی ولی تا الان پولش‌نبوده شاید تا عید بسازیم از من میشنوی ن تنها زندگی کن ۱ اتاق داشته باشه ولی تنها خیلی دخالت تو زندگیت میاد مثل من 

دقیقا منم شرایط تو رو داشتم اشتباه  محضه خیلی پشیمون میشی بعدا تا دعواتون شه شوهرت میره خونه مامانش همه مسایل زندگی تو میفهمی خییییلی بده دیگه نمیتونی کنترلش کنی

خدایا منو همیشه ارومم کن