2777
2789
عنوان

اعتراض به نتیجه آزمون استخدامی

3560 بازدید | 16 پست

من آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردم قبول نشدم. درصدام با اونی که فکر میکردم خیلی فرق داره. درخواست بررسی مجدد دادم.

کسی هست تو همچین شرایطی نتیجه گرفته باشه؟

استارتر میشه بگی چجوری اعتراض کردی؟

با کاربری  آقام اومدم بعد که دستش برام رو شد رمزشو برا خودم تغییر دادم🙃 تاپیکایی هم که راجب بهم زده هم پاک نکردم ونمیکنم بعنوان مدرک😒⁦:-|⁩😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آزمون دادم درصدام بااونیکه قبول شده فقط یذره فرق داره 😫 کجا درخواست بررسی  دادی؟

اگه گفت بمنم بگو😭😢

با کاربری  آقام اومدم بعد که دستش برام رو شد رمزشو برا خودم تغییر دادم🙃 تاپیکایی هم که راجب بهم زده هم پاک نکردم ونمیکنم بعنوان مدرک😒⁦:-|⁩😏
واسه من همش خطا میده و نمیتونم جواب رو ببینم. کسی مثل من بوده ؟ 

اره من

چیکارکردی ؟ به نظرت بخاطر شلوغی سایته ؟ 

نمیدونم والا اخر دادم یکی از کاربرا برام نگاه کرد

تو همون صفحه ای که کارنامت هست. برو مراحلش رو خودش توضیح میده.

ببخشید عزیزم منم هجده روزی میشه به نتیجه ازمون اعتراض زدم ولی هنوز جوابی بهم ندادن شما چند روز طول کشید تا نتیجش امد و اینکه آیا قبول شدین با اعتراض  تغیری در نمره ایجاد شد ممنون گلی