2777
2789
عنوان

فک کنم حامله ام☹☹

344 بازدید | 25 پست

ماه پیش ۱۳ام پریود شدم الان دوروزه که از وقتم گذشته پریروز چن تا لکه قهوه ای دیدم دیگه ندیدم هفته پیش هم وقتی با شوهرم رابطه داشتم بعداز تموم شدن یکمی خون اومد الان هم زیر دلم درد میکنه بچه ام دوماهش تموم شده امکان داره که باردار باشم. جلوگیری هم با قرص میکنم

چقدر دوست داشتنی هستند، آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا بعد زایمان هورمونا قاطی میکنن تا چند وقت نگران نباش نیستی.

من ماه پیش بی بی چکم مثبت شد اما پریود شدم ۸ ماهه از زایمانم میگذره 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
نه بابا بعد زایمان هورمونا قاطی میکنن تا چند وقت نگران نباش نیستی. من ماه پیش بی بی چکم مثبت شد اما ...

خدا کنه

قرص میخوری که نمیشه مگه اینکه تداخل پیدا کنه یا تاریخش گذشته باشه،لکه بینی هم طبیعیه فکرکنم هنوز دوم ...

طبیعی

نگووووووووووووووووو😳چطوری؟😳😧

همینجوری قرص استفاده کردم ولی باردار شدم

من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو تو یه کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غما رو کشت غیر از این سکوت چیزیو بر نداشت من همونیم که گریه میکنه 💜
قرص میخوری که نمیشه مگه اینکه تداخل پیدا کنه یا تاریخش گذشته باشه،لکه بینی هم طبیعیه فکرکنم هنوز دوم ...

دو سه بار ساعت شو اشتباه انداختم