2777
2789
عنوان

علائم و لکه بینی بعد از ای وی اف

1232 بازدید | 23 پست

دوستان من ۳۳ سالمه. بخاطر عمل اپاندیس  ۷سال پیش دچار چسبندگی شدم . 

مرداد ماه یه بار انتقال انجام دادم نشد . 

الانم روز ۷ انتقالم 

روز اول انتقال دوبار لکه بینی داشتم قرمز بود روی دستماا یه بارم روز دوم و تموم شد 

خیلی نگرانم 

هیچ علائمی ندارم 

سینم درد میکنه و زیر دلم که میگن بخاطر داروهاس

کسی بوده این شرایطو داشته باشه؟

عزیزم نگران نباش احتمالا اون خونریزی بخاطر عمل بوده بالاخره اون قسمت تحریک میشه توکل کن بخدا ان شاا... که مادر شدی 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

منم روز هفتم... فقط روز اول یا دوم بود یه کم لک صورتی اینا شدم.. دیگه هیچ علائمی ندارم. گاهی روزای اول زیر شکمم دوتا تیر خفیف زد دیگه نه دردی دارم نه هیچی.. سینه مم سنگینه یه کم درد ک بخاطر دارو هاست.. نه لک دارم نه ترشحی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانم. روزا نمیگذره.

دفعه دومه انتقالم 

همش از خدا میخوام دل همه اونایی که تو انتظارن شاد کنه 

هفته دیگه دوشنبه آز دارم 

اگه مثبت بشه میرم امام زاده صالح همونجا برا همه دعا میکنم 

خیلی دلم گرفته خیلی دلم شکسته 😔

منم روز هفتم... فقط روز اول یا دوم بود یه کم لک صورتی اینا شدم.. دیگه هیچ علائمی ندارم. گاهی روزای ا ...

منم هیچ علائمی ندارم . 

فقط گاهی زیر دلم درد میگیره 

دفعه قبل هم همینجوری بودم 

نگرانم این بارم نشه 😢

ای وی اف کرده بودی یا طبیعی؟

نه عزیزم طبیعی شد خیلی دعا میکردم میگفتم خدایا من نه پولش رو دارم نه روحیشو خودت کمکم کن 

شمام دوشنبه انتقال دادی . درسته؟  دارو چیا داری؟ کجا انتقال دادی؟ چن تا جنین؟

بله دوشنبه.. روزی 5 تا استرادیول و تا سه روز دوتا پروژسترون بعدش گفتن قرص دوفاستون هر 8 ساعت بخور.. و از  روز 4 انتقال هر سه روز نصف آمپول اچ سی جی... فولیک اسید و اسپرین.. و آمپول سلکسان یا انوکساپارین

خداروشکر. خیلی سخته خیلی . برام دعا میکنی؟ 😢

حتما عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم ان شاا.... بزودی بچتو بغل بگیری اللهم صل علی محمد و آل محمد