2777
2789

بچتون چطوره سالمه؟ بعضی ها خیلی میترسونن منو ب خاطر موبایل . اخه چیکار کنیم پس ب خاطر آلودگی هوا ک بیرون از خونه نمیتونیم بریم همش تو خونه ایم. شوهرمم ک خب سرکاره. ی کم فیلم میببنم ی کم کتاب میخونم ولی خب اکثرا با گوشی سرگمم . واقعا خیلی ضرر داره؟

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار

زنداداشه من مثله سرم بهش وصل بود

دخترش ماشالا زبر و زرنگه وسالم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مدام دستمه مدام ها شب و روز 😐

سز حاملگی اولمم تو خابگا بودم تو یه اتاق ۱۵ نفری همه گوشی به دست و وایفا

دخترم ماشالله خوشگل سالم و باهووش

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

من 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
من مدام دستمه مدام ها شب و روز 😐 سز حاملگی اولمم تو خابگا بودم تو یه اتاق ۱۵ نفری همه گوشی به دست ...

اره آخه من بیستر مطالبم رو تو اینترنت سرچ میکنم میخونم . ی سری ها مدام بهم میگن بذار کنار ضرر داره

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار