2777
2789
دقیقا😩 اصلا میدونی دلیلش چی بوده؟ تازه سونگ جونگ کی رو زده بودن بالای سایت چقدر خوشحال شده بودم ب ...

دقیقا نه والا ولی مثل اینکه سایتا دارن دونه دونه ف یلتر می شن و یه عده هم دارن سعی می کنن اپ های داخلی رو رواج بدن مردم به اونا رو بیارن کم کم سایتا برداشته بشن این اواخر حتی مترجما هم دارن کناره می گیرن ترجمه نمی کنن چون به نفعشون نیست دیگه ☹️

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
دقیقا نه والا ولی مثل اینکه سایتا دارن دونه دونه ف یلتر می شن و یه عده هم دارن سعی می کنن اپ های داخ ...

وای نهههههه اینطوری من از افسردگی میمیرم کههههه

من معتاد سریال کره ایم😭

حالا چطوری فیلم دانلود کنم؟😩😩😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نهههههه اینطوری من از افسردگی میمیرم کههههه من معتاد سریال کره ایم😭 حالا چطوری فیلم دانلود کن ...

ببین سایت کره تی وی و شهر دانلود تا حدودی خوبن البته به پروموویز نمی رسن  ولی خوبن تو روبیکا هم فیلمایی که در حال پخشن قرار می دن 

ببین سایت کره تی وی و شهر دانلود تا حدودی خوبن البته به پروموویز نمی رسن  ولی خوبن تو روبیکا هم ...

اها منم الان ک مجبورم از کره تی وی دانلود میکنم ولی واقعا امیدوارم پروموویز دوباره درست شه☹️

اها منم الان ک مجبورم از کره تی وی دانلود میکنم ولی واقعا امیدوارم پروموویز دوباره درست شه ☹️

منم امیدوارم 

گفتن ممکنه یه روز برگردن ❤️😢