2777
2789
عنوان

سونوگرافی در33هفتگی..

115 بازدید | 13 پست

سلام خانومامیشه راهنماییم کنیدمن امروزرفتم سونوگرافی طبق سونو۳۱هفته و۲روزم هست ولی طبق تاریخ اخرین پریودی واولین سونو۳۳هفته هستم توسونونوشته ۱۰روزتاخیررشدداشته بچه وااینکه وزنش خیلی کمه ریزه پیزس ۱۶۸۶کسی شرایط مشابه منوداشته چندهفتگی زایمان کرده بچش وزنش چقدربوده؟؟البته دکترسونوگفت مشکلی نداره تغذیش خوبه موادمغذی به جنین میرسه فرداام میرم دکترولی خب بازم استرس دارم کمکم کنید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مواظب باش احتمالا که چیزی نیست ولی حواست جمع باشه بازم با دکتر دیگه مشورت کن در مورد نوزاد آی ی ...

خوندم اتفاقاتوسونونوشته بودشروعIUGRولی سردرنیوردم خیلی ناراحتم ازصبحه که گفته ریزه پیزس😩😩

گریدجفتم ۳بودعزیزم

همونه، گرید هر چی بالاتر بره یعنی پیچ و تاب زیاد خرده، ضخیم تر شده، و مواد غذایی سخت تر به بچه میرسه . سعی کن چیزهای مقوی بخوری و اگر می خوابی بیشتر به چپ بخواب تا راخت تر مواد مغذی بهش برسه

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
همونه، گرید هر چی بالاتر بره یعنی پیچ و تاب زیاد خرده، ضخیم تر شده، و مواد غذایی سخت تر به بچه میرسه ...

البته گریدت برای الان بدم نیست. ولی من این کارو کردم و وزن بچشم رفت بالای ۳

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌