2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنین خیلی اذیتم

124 بازدید | 11 پست

سلام دوستان حدود 40روزی هست دچار بیخوابی شدم اصلا خواب ندارم حس میکنم دارم میمیرم همش فکر.دختر 2،ساله هم دارم اینم خیلی بد شده اذیتم میکنه دکتر هم رفتم قرص خواب خوردم بیفایدست هر چی دارو گیاهی ضد افسردگی خوردم بیفایده البته بهترم فقط خواب ندارم هر چی مشاوره گرفتم نتونستم بخابم بیخوابی درد بدیه تو رو اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه دگه نمتونم طاقت بیارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید فکرت به هم ریخته هست و مشکلت رو حل کن تا فکرت آروم بگیره

آره .حتی همسرم مسافرت هم منو برد اما خوابم درست نشد متخصص مغز و اعصاب رفتم ی عالمه قرص ضد افسردگی داده اونا نخوردم فقط قرص خوابش دوز پایین داده همونو میخورم.

آره .حتی همسرم مسافرت هم منو برد اما خوابم درست نشد متخصص مغز و اعصاب رفتم ی عالمه قرص ضد افسردگی دا ...

پس رو خودت کار کن و آروم کن خودت رو.همراه خانوادت تفریح برو. انقدر قرص نخور. قرص عوارض داره و یه جا رو خوب کنه و یه جای دیگه رو به هم می ریزه.

افسردگیم.خیلی بهتره .اما خواب که ندارم خیلی کلافم.بچم و همسرم اذیتم میکنن.خانواده همسرم منو درک نمیکنن چقدر مسخره کردن.اصلا نمیخواستن پول خرج کنن.همسرمم با قرص خوردن راضی نیس از بس مادرم پیگیری کرد خودش منو برد دکتر.

اگر لاغر بااشي هم خيلي بي خواب ميشي . منم مدتي تجربه ي بي خوابي داشتم . هر سه شب يكبار ميخوابيدم .خوردن شير چرب خيلي تاثير خوبي داره . قبل از خواب حتما يك ليوان بزرگ شير بخور و در طول روز هم شير بخور . اگر هم لاغر هستي بايد حسابي به خودت برسي و غذاهايي بخوري كه دهنتو آب ميندازه . نه غذاهايي كه آدم به زور ميخوره . قرص هم تا اونجا كه ميتوني نخور . همه ش ضرره

اگر لاغر بااشي هم خيلي بي خواب ميشي . منم مدتي تجربه ي بي خوابي داشتم . هر سه شب يكبار ميخوابيدم .خو ...

نه بر عکس من چاقم نه خیلی بیشتر چاقی شکمیه.طب سنتی گفت لبنیات نخور خلط سودا داری

نه قرص دوز پایین داده قرص سبز ریز شبی نصفش بخورم

قرص آلپرازولام 1 بگير استفاده كن . يه قرص آبي رنگه. اين قرصو روز نخور. ساعت 11 شب بخور كه اگر خوابت برد سر و صدا زياد نباشه و تاريكي براي خواب مناسبه . در كل اين قرصو نبايد تو روز بخوري . اگر اثر نكرد ديگه نخور . اگر هم اثر كرد همين يكبار رو بخور كه مغزت بعد از 40 شبانه روز لا اقل يه استراحتي كرده باشه . بعدش بايد به فكر راه حل درست و حسابي باشي . وگرنه به مرور زمان مغزت عادت ميكنه و مجبور ميشي تعداد بيشتري استفاده كني و بدون اين قرص ديگه خوابت نميبره . اگر درمان نشدي هفته اي يك شب فقط هم يك دونه استفاده كن . هر قرصي اثر نزاره اين حتما اثر ميزاره . ان شا الله جواب ميده