2777
2789
عنوان

اسپری موبر

816 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها   

من امروز ب پیشنهاد یکی از نی نی سایتیا رفتم اسپری موبر خریدم بوی لیمو میده

شما تا حالا استفاده کردین؟ راضی بودین؟

واسه چنبار میشه استفاده کرد کل قوطیشو؟(فقط ب ی ک ی نی)

سخت بود ولی تونستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پود موبر خریدم اصلا بو نمیدار خیلی ام خوب بود ۴تومن رنگشم سفید بود

مارکش چیه ؟ 

چن دقیقه باید بمونه 

من هر بار ک گرفتم نشد 

اخر رفتم دستگاه وکس گرفتم 

الان میگن زیرپوستی میاره 😭

دیگع ذوقم خابید واسه استفاده کردنش

اههه افتضاااحه من20دادم همونجوری پرتش دادم...لعنتی اصلا مونمیکنه دوبارم بزنی تمومه

من 24

وای جدی؟

اخه خیلی تعریف میکرد اون خانوم نی نی سایتی ک  

سخت بود ولی تونستم   
مارکش چیه ؟  چن دقیقه باید بمونه  من هر بار ک گرفتم نشد  اخر رفتم دستگاه وکس گرفتم ...

الان میرم نگاه میکنم.اخه باید خمیرشو با اب کم درست کنی غلیظ باشه شاید ابکی میزاری

من 24 وای جدی؟ اخه خیلی تعریف میکرد اون خانوم نی نی سایتی ک    

من دوماه پیش گرفتم هنو دارم حرصشو میخورم.منم ب توصیه ی نی نی،سایتی گرفتم...حالا ک گرفتی دیگ استفاده کن ببین چطوره..من ک اصلااا خوشم نیومد.اصلا تمیز نمیکنه

روزگاریست ک شیطان فریاد میزند آدم بیاورید سجده خواهم کرد....
من دوماه پیش گرفتم هنو دارم حرصشو میخورم.منم ب توصیه ی نی نی،سایتی گرفتم...حالا ک گرفتی دیگ استفاده ...

کاش مال من خوب باشه..وگرنه خیلی حرص میخورم

سخت بود ولی تونستم   
مارکش چیه ؟  چن دقیقه باید بمونه  من هر بار ک گرفتم نشد  اخر رفتم دستگاه وکس گرفتم ...

منم موبر میزنم بودار...پودر تیزبر ،بوداره ولی هم سفیدمیکنه هم تمیز هم ارزون..ولی اونروز ک استفاده میکنم کلی،اسپند دودمیکنم.ولی ارزش داره هم تمیز میکنه هم خاصیت شیمی درمانی واس،بدن داره هم نرم میکنه هم جوش نمیزنم..البته اگ وضعم خوب شه هیچی نمیشه لیزر

روزگاریست ک شیطان فریاد میزند آدم بیاورید سجده خواهم کرد....