2777
2789
عنوان

غربالگری دومم مشکل داره

216 بازدید | 16 پست

بچه ها من تو هجده هفته ام، ریسک ntd تو غربالگری دومم بالا بوده یه ساعت دیگه باید برم آمنیوسنتز. تروخدا اگه تجربه داشتید بیاین بگین من تا دوروز دیگه که جوابش بیاد دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واسه منم مشکل داشت گفتن باید یه آزمایش خون دیگه بدم. دادم و مشکلی نبود

یکی از اقواممون هم همینجور بود و تست امنیوسنتز گرفتن و گفتن هیچ مشکلی نیست

انشالله واسه شماهم چیزی نباشه

خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘
عزیزم واسه منم مشکل داشت گفتن باید یه آزمایش خون دیگه بدم. دادم و مشکلی نبود یکی از اقواممون هم همی ...

خدا کنه واسه منم سلامت باشه❤️واسم دعا کن مامانی

انشاالله همه چیز خوبه. این تست خوبیش اینه که دیگه خیالت راحت میشه و تا اخربارداری لذت میبری به امیدخدا. حتما حتما بعدش استراحت مطلق کن و مایعات بخور. نذرکن و برو و دلت و بسپار بخدا

عزیزم منم گفتن ریسکش متوسط گفتن و .... هزار چرت و پرت دیگه ک خداااا میدونه و با چ استرسی من زایمان کردم بچم سالم سالمه الان داره کلمو میخوره اصلاااا نگران نلاش مطمینم ک سالمه