2777
2789
عنوان

نگه داری مادر و نوزاد بعد از زایمان (بچه ها مامانم 10 روز میاد) :(

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی هستی یا سزارین؟ حتما غذا فریز شده، پیاز سرخ کرده داشته باش  سخته ولی میتونی

سزارین! دو اسفند دکتر وقت داده بهم!

به خدا از صبح انقدر دلم گرفته فقط بگم خواهرم چه حرفااییی بهم زده !!

اصلا هردوتون خودخواهید، مگه مامانتون کارگر شماست

کار خواهرتم واقعا زشته، یعنی چی حد و حدود تعیین میکنه برای مادرتون

توروخدا بزارین راحت باشه، خودش تصمیم بگیره، اینطوری هر چندروز خودش دلش بخوادم میتونه پیش تو بمونه

شاید ۲۰ روز شایدم کمتر ، شایدم بیشار

فقط توروخدا اینجور تقسیمش نکنید

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
سزارین! دو اسفند دکتر وقت داده بهم! به خدا از صبح انقدر دلم گرفته فقط بگم خواهرم چه حرفااییی بهم زد ...

ببین همیشه از این مسائل هست حالا دیگه مادری باید قوی باشی باور کن خدا بهت نیرو میده منم  میخواستم پرستار بگیرم خواهرم گفت نه ما هستیم آخرش هم از روز دهم تنها موندم چون نشد دیگه بیان 

بشین برنامه ریزی کن و چندوقت دیگه تاپیک بزن کلی راهنماییت می کنن حتی اگه مادرت یک ماه هم بیاد آخرش خودتی و بچه ت 

الهیییی الان بهتره؟ اگه بچه منم بگیره من و شوهرم هیچ کسو نداریم!

الحمدالله آره همون سه روز که بستری شد بعدش و شوهرم هواشو داشتیم.الان خداروشکر خوبه ۲ سالشه 

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
اصلا هردوتون خودخواهید، مگه مامانتون کارگر شماست کار خواهرتم واقعا زشته، یعنی چی حد و حدود تعیین می ...

اره واقعا راس میگی مامانم خیلی سختشه واقعا بیچاره شده کارگر ابجیم الان!

الانم من نمیخوام همش پیشم باشه که! اصلا شاید همون ده روز من راه افتادم اما اگه نه چی؟ بعدم من فقط همین روزایه اول میخوام پیشم باشه بقیه شو که خودم هستم!