2777
2789
عنوان

نگه داری مادر و نوزاد بعد از زایمان (بچه ها مامانم 10 روز میاد) :(

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 113 پست
تو بعده ده روز تونستی؟

سخت بود ولی تونستم مهم ترین چیز غذاس، چون تو اصلا نمیتونی آشپزی کنی وقتشو هم نداری باید یه فکری برای این بکنی، اول به فکر تغذیه ت باش 

بچه هم ماه اول وزن زیادی نداره میشه بلندش کرد زیاد فشار نمیاد 

کارای خونه هم بگو همسرت بکنه 

من مامانم یک هفته موند خودم فرستادمش رفت ،دلم نیومد بابام و خواهر کوچیک ترم تنها بمونن ،همسرمم نذاشت برم اونجا.

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همین ک میاد کافیه از همون چند روز هم نهایت استفاده رو ببر و تموم سوالاتتو بپرس اگ خونش ب شما نزدیکه نهایت خسته شدی رپزا برو پیشش شبا برو خونت ک اونم شبا رو راحت استراحت کنه

من جفت بچه هامو سزارین بودم یه هفته راه افتادم فقطم یه هفته پیش مادرم بودم بعدش خیلی اذیت میشدم میرفتم روزا پیشش بچه رو نگه میداشت من میخوابیدم و تا کم کم قلق زندگی دستم امد مثلا وقتایی ک بچم خواب بود دو مدل خورشت میزاشتم برنجو بیشتر اب کش میکردم وعده ب وعده فقط دم میدادم اینجوری تا دو سه ماهگی بچه از نظر غذا مشکل نداشتم بعدش هم دیگه بچه رو عادت دادم ب اینک خودش بازی کنه تا من ب ناهار و شامم برسم

اره واقعا راس میگی مامانم خیلی سختشه واقعا بیچاره شده کارگر ابجیم الان! الانم من نمیخوام همش پ ...

ببخش، یه کمی تند رفتم، یه لحظه فقط مامان خودنو تصور وردم که یه روزی ماهم همچین رفتاری کنیم

خیلی نواظبش باشین، مامانا گناه دارن به خدا یه عمر بزرگمون کردن، الان وظیفه شون نیست که بچه هامونم بزرگ کنن، کاش یکی اینارو به خواهرتون بگه

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
یاد میگیری زود بچه اولمم تهنا بودم الان خیلی خسته میشم باز یدونه س من باشوهرم سه تا بچه دارم🤦🏼‍♀️

خدا به منم قدرت بده! حالا که از صبح چه حرفایی که خواهرم بهم نزده!

چند وقت پیش به مامانم گفتم مامان؟ من اگر بعده ده روز پس بر نیام چی؟ نگرانم! 

گفت مامان جان من فکره همه جاشو کردم ده روز من میام ده روز بعدی تو بیا خونه ما من اتاق داداشتو برات درست میکنم(بدونه اینکه از داداشم بپرسه) تو بیا تو اتاق داداشت بمون منم هم تورو هم بچه تو هم بچه خواهرتو جمع میکنم! حالا مامان من 66 سالشه! نمیتونه! اصرار داره کاریت نباشه من میتونم! ازون ور یچه خواهرم هم نوه اوله به مامانم وابستس هم خیلی شیطون!

یعنی مامانم یه راهی جلو پام گذاشت که دهنمو بست! یه چیزی گفت که من بگم نه من میتونم خودم از پسه خودم بر میام!!!

من دوقلوهام و بعد دوازده روز تنها نگهشون داشتم کل کارهای خونه ام با خودم بود

مگه شما یه بار نگفتی مجردی؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
خوبه دیگه بعد ده روز میتونی کاراتو کنی. منم بعد ده روز دیگه روزا تنها بودم. تا شوهرم بیاد از سر کار ...

بچه داریم تا بچه 

یادم نیار 😭

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره
مگه شما یه بار نگفتی مجردی؟

نه عزیزم من سه تا بچه دارم.اینجا اکثرا میدونن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
ببخش، یه کمی تند رفتم، یه لحظه فقط مامان خودنو تصور وردم که یه روزی ماهم همچین رفتاری کنیم خیلی نوا ...

میدونم به خدا خودم دلم واسه مامانم کبابه شوهرم میگه شاید دیگه بعد شیش ماه مرخصیت نزاشتم بری سره کار بمون بچه رو بزرگ کن خودمم میدونم اگرم بخوام برم سره کار مامانم از پسه نگهداری بچه برنماید نه اینکه برنیاد بنده خدا از جونش میزنه منم نمیخوام! تو فکره اینم پرستار بگیرم! اما این 20روزه اول واقعا به مامانم احتیاج دارم!

نه عزیزم من سه تا بچه دارم.اینجا اکثرا میدونن

به سلامتی ببخشین شاید با یکی دیگه اشتباه گرفتم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
خواهر من کارمند بانکه صبحا مامانم میرم بچه اونو نگه میداره تا غروب که خواهرم بیاد بعد میره خونه ...

وای دلم به حال مامانت سوخت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین