2777
2789

سلام بچه ها من اسیر خود خواهی خواهر بزرگترم شدم به خاطره اون مامانم گفته ده روز میام ازت مواظبت میکنم بعد میخواد منو با یه بچه ده روزه بزاره بره من چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هفته هم کافیه

هرچی بیشتر بمونه وابسته تر میشی

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

سلام.بعد ده روز شما برید خونه مادرتون.

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

من دوقلوهام و بعد دوازده روز تنها نگهشون داشتم

کل کارهای خونه ام با خودم بود

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

خوب مگه قراره چندروز بمونه منم بچه اولم بعد یه هفته اومدم خونه تنها با بچم‌بودم بچه دومم بعد ده روز تنها با دوتا بچه بودم اتفاقا هرچی زودتر تنها باشی مستقل تر میشی اینطوری همیشه وابسته به یکی هستی که بچه داری و‌برات راحت تر کنه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

خواهر من کارمند بانکه صبحا مامانم میرم بچه اونو نگه میداره تا غروب که خواهرم بیاد بعد میره خونه خودش.

حال الان منم حامله ام از طرفی بچه اون دو سال و نیمشه الان! نمیزاره بچشو مهدکودک داره همه جئره از مامانم استفاده میکنه حالا که نوبت منه به مامانم گفته سه روز من مرخصی میگیرم سه روز شوهرم سه روزم میزارم پیشه مادر شوهرم تو برو ده روز پیشه ابجی بمون!

واقعا ده روزه من راه میوفتم؟