2777
2789
عنوان

فقط خانوما😭😭😭😭

227 بازدید | 18 پست

اگ ببینید ک تو تلگرام تو قسمت کسایی ک بلاک هستن و تو گوشی شوهرتون اسم یه دختر هست و ک بلاک شده و به شما نگفته عکس العملتون چیه؟؟؟ 

من الان دیدم همش فکرابد اومد تو ذهنم یه لحظه،میگم اگ چیزی نبوده چرا خب بهم نگفته،در صورتی ک من کوچک ترین چیزا رو به شوهرم میگم و هیچی پنهون ندارم😭😭😭😭

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا مردا زود فراموش میکنن جزئیات رو شاید چیزی نبوده یادش رفته بگه 

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔

منم یه چند تا مزاحم داشتم بلاک کردم به شوهرم هم نگفتم . نه که پنهانکاری کنم مهم نبود.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم دیدم.یکبارم ازش پرسیدم خیلیم منطقی جوابمو داد دیدم همه افکارم چرت و پرت بوده😂

الان خوابیده،یعنی بیدار شد از بپرسم؟؟؟؟ 

آخه قبلا هم سابقه اینجور کارارو داشته،یه بارم با مدرک جلوش حرف زدم جلو خودم و مدرک به دست زد زیرش،میترسم یه چیزی باشه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
خب به نظرم دلیلی نداشته بهت بگه

آخه قبلا سابقه داشته

وااا سر چه چیزای مسخره ای به هم میریزید

خب مزاحم بوده بلاک کرده

منم مزاحم زیاد دارم از رو ایدیم میزنن میان پی وی درجا بلاک میکنم پس اگه همسرم رفت لیست بلاکیامو دید باید بهم شک کنه😐😑

💏"You & me 💕make a wonderful "We
شاید مزاحم بوده شوهرت بلاک کرده نخواسته الکی تورو بهم بریزه یا یادش رفته بگه 

خدا کنه

خب منم دیدم تو بلاکیاش یعنی باید بگم؟؟؟؟

یعنی اگ به روش بیارم بده؟؟؟؟ 

توروخدا گزارش بزنید واسم...