2777
2789
عنوان

شوهرم...

278 بازدید | 14 پست

دیروز بهش گفتم مامانتودعوت کنیم فردا..ظهریاشام...گفت شام...شب ازش پرسیدم گفتی ب مامانت میگه چیو بگم...منم گفتم هچی...بنظرتون بازم بگم بهش؟؟چون ادمی نیس ک اینجورچیزارو فراموش کنه..منم باخودم گفتم بیخیال

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصله داریا ولش کن

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

شما دعوت کنی بهتره تا همسرتون. 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
به نظر من ک نباید اون به مامانش بگه تو دعوت کنی بهتره 

نه هچوقت من خودم دعوت نکردم.اونم موقعی ک دعوت میکنه بمن نمیگه پسرشو میگه

بگو بهش!! شاید فک کنه ک تو دعوت کردی

ن میدونه ک من دعوت نمیکنم.من بهش گفتم مادرتو دعوت کنیم گفت باشه دیشبم پرسیدم گفتی ب مادرت گفت چیو گفتم!!منم گفتم هچی

بش بگو حتما بزا نظرشو بت بگه که بدونی دعوت کنی یا نه حالا هرجور دوس داری همون کارو کن ...

گفتم .میگه یادم رفته زنگ زد و واس شب دعوت کرد.بنظرتون یه مدل غذا کافیه؟؟