2777
2789
عنوان

آخرین چیزی ک خریدید چی بوده؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 63 پست
پوشکو ک نگو خواهر دیگه ب عنوان خرید محسوبش نمیکنم شده جزو مایحتاج و خوراکیها ک هی باید تمدیدش کنی

دخترت چند کلمه بلده بگه عزیزم جمله هم میگه پسر من 19 ماهشه اما جمله نمیگه

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت چند کلمه بلده بگه عزیزم جمله هم میگه پسر من 19 ماهشه اما جمله نمیگه

مهم نیست نگران نباش بچه ها با هم فرق دارن پسر خواهرم سه سالشه تازه دو سه جمله میگه ولی دختر من همه چی میگه اما خیلی هاشون کاملا واصح نیستن.

دختر من شعرم میخونه اینقدر ک بعضی وقتا بهش میگم مامان تورو خدا ساکت باش 😂شبها برای اینکه بخوابه براش شعر میخونم اونم همه ی شعرهارو باهم ترکیب میکنه میخونه اصلا یه آشی میشه!!

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
من دارم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت بهش احساس نیاز نمیکنم همش تو کارتنه

من ولی تا خریدم کلی باهاش کار کردم .شیرموز درست کردم .پیاز و جعفری خورد کردم .سیب زمینی له کردم .همون روز اول .بعدش اومدم خونه مامانم وگرنه کلی کار باهاش میکردم .دیشب الویه درست کردم گفتم اگه گوشت کوب بود چه عالی میشید .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.