2777
2789
عنوان

فرش

154 بازدید | 10 پست

بچه ها ۱۰روز پیش رفتیم قالی خریدیم خوب ک اوردم خونه پهنشون کردم میبینم اصلا ب مبلامو خونه نمیاد حالا چیکارکنم؟بنظرتون هرکدومو ۵0۰کمتر بفروشم کسی میخره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو تاپیک اخرم نوشتم دنبال فرش میگردم بامبلم ست بشه اگه امکانش هست عکس فرشتوبفرست

باشه عزیزم فردا عکس میگیرم واست میفرستم دیشب میخواستم بفرستم قسمت نظراتو بسته بودن درضمن مبلاتو دیدم ب فرشا میاد 

اگر از شهر فرش خریدی تعویض دارن منم به همین مشکل شما برخوردم زنگ زدم اومدن فرشارو بردن من دوباره رفت ...

ن عزیزم من از بس شوهرم عجوله منو برد تو ی مغازه گفت ازهمینجا خرید کن

اول ب اقوام بگو اگه کسی نخواست بذار تو دیوار.حتما مشتری پیدا میکنی.میشه عکسشو بذاری؟ البته اگه مبلا ...

اتفاقا خودم همین فکرو داشتم مبلمو میزناهار خوریو گذاشتم تو دیوار هنوز ک کسی نخریده