2777
2789

نرمالش چقدره بیاین قد و وزن بچه های سه ساله تون رو بگین

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

قد پسرم ۹۷ وزنش ۱۴

حس میکنم وزنش نسبت ب قدش کمه..صورتش یکم لاغر میزنه غذاشو خوب میخوره ولی تپلی نمیشه نمدونم چرااا

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولد 3400 3سالگی 15کیلو، قد 97

پسر منم تولدش ۳۸۸۰ بود...پس پسر من وزنش زیادم پایین نیس بقیه هم تو همین حدودا هستن

قد۱۰۶ وزن۱۷ لاغره

پس پسر منو ببینی چی میگی😐۱۷ ک خیلی خوبه خواهری

قد پسرم ۹۷ وزنش ۱۴ حس میکنم وزنش نسبت ب قدش کمه..صورتش یکم لاغر میزنه غذاشو خوب میخوره ولی تپلی نمی ...

عزیزم الان همه بچها چاق شدن. نباید وزن بچه زیاد باشه. 

پسر منم با قد پسر شما بود ولی به 15 نرسیده بود هنوز نمیدونم دقیق چقدر بود ولی از 14500 بیشتر بود

شهادتت مبارک سردار

پسر من چن ماهیه خیلی پرخاشگر شده میگن بحران سه سالگیه😐😐😐

عزیزم الان همه بچها چاق شدن. نباید وزن بچه زیاد باشه.  پسر منم با قد پسر شما بود ولی به 15 نرس ...

نمیخام چاق بشه فقط دوس ندارم زیر چشماش اینطور گود باشه..بیشتر حرفها ونگاهای اطرافیان اذیتم میکنه یجوری میگن چقد. لاغره انگار من هیچی ب این بچه نمیدم بخوره

قد۱۰۶ وزن۱۷ لاغره

خوبه که عزیزم،بچه الان داره قد میکشه پسر من از مهرتا حالا 3سانت رشد کرده شده 1متر💞

چون دارن قد میکشن به چشم اطرافیان میاد که لاغر شدن چون قدشون نسبت به وزنشون بیشتر رشد داره

شهادتت مبارک سردار
خوبه که عزیزم،بچه الان داره قد میکشه پسر من از مهرتا حالا 3سانت رشد کرده شده 1متر💞 چون دارن قد میک ...

امان از حرفا ونظرات بیخود این اطرافیان

ب بچه هاتون چ غذاها ومکملایی میدین🤔

بچه هاتون مهد یا کلاس اموزشی میرن یا نه‌.‌...چ مهارتایی دارن منظورم شعر و ایناس

نمیخام چاق بشه فقط دوس ندارم زیر چشماش اینطور گود باشه..بیشتر حرفها ونگاهای اطرافیان اذیتم میکنه یجو ...

عزیزم حرف مردم همیشه هست. مگه نه اینکه تا الان هزارتا حرف زدن؟ 

چرا پاهاش پرانتزیه؟ چرا راه نمیره، حرف نمیزنه؟ 

ای وای رفلاکس داره. ای وای مراقبت نمیکنی مصدوم میشه، مریض میشه. 

ولشون کن عزیزم.

اگه زیر چشاش گودرفته یه چک بکن شاید از اهنشه بچهای شمارم گفتن 3سالگی ازمایش چربی بده؟ 

شهادتت مبارک سردار
عزیزم حرف مردم همیشه هست. مگه نه اینکه تا الان هزارتا حرف زدن؟  چرا پاهاش پرانتزیه؟ چرا راه نم ...

راس میگی شاید از اهن..چون ب مهر وگچ رو هم ولش کنم میخوره.چرا ب ذهن خودم نرسیده بود😐

نمدونم گلم هنوز چکاپ بهداشت نرسیدم ببرمش اخه یه کوچولوی دوماهه هم دارم..این هفته باید واکسن اونو هم بزنم😣😣