2777
2789
عنوان

سوال فنی

178 بازدید | 31 پست

🔴 لغو کلیه امتحانات دانش‌آموزان در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه

رئیس مرکز سنجش آموزش وزارت آموزش و پرورش:

🔹 به منظور تسهیل حضور دانش‌آموزان در مراسم تشییع و مجالس ترحیم شهید سردار سلیمانی، امتحانات نهایی و غیر نهایی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۶ و ۱۷ دی ماه برگزار نمی‌شود.

🔸امتحانات نهایی این روزها به ترتیب به بیست و چهارم و بیست و پنجم دی ماه موکول و زمان برگزاری امتحانات غیر نهایی نیز توسط مدیران مدارس به اطلاع دانش‌آموزان می‌رسد.

این کل کشور یا فقط تهران؟ 

راسته یا دروغ؟ 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانش آموزا میرن تشییع جنازه دقیقا چه کار کنن؟

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
گفتن شهرایی که سر راه تشییع هستن

اینجا که. گفته. همه. 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

مشهد ک امروز تعطیله مدارس و دانشگاه ها

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
مشهد ک امروز تعطیله مدارس و دانشگاه ها

ابن واسه 2 شنبه و 3  شنبه اس