2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هما خانومی دکتر واسه مراقبت های بعد عمل چیا گفت هر چی تجربه ای چیزی داری بهم بگو مرسی ❤ من زیاد نمیا ...

باشه بهت پیام میدم اونجا 

مراقبت فککنم فقط سرم شستشو بینی و پماد بخیه ها 

و ادویه و چیزای گرم نخوردن و کمپرس سرد تا ۷۲ ساعت

خدارو شکر
سلام عزیزم منم مبخوام برم پیش دکتر ناصری صدر ولی پولامو دارم جمع میکنم  از دکتر راضی بودین

سلام خیلی راضی بودم همه جوره عالی بود فقط یه ذره حس میکنم حجم تنفسم کمتر از قبل شده و بینیم زودتر کیپ میشه. ولی مشکلی ندارم

خدارو شکر
سلام خیلی راضی بودم همه جوره عالی بود فقط یه ذره حس میکنم حجم تنفسم کمتر از قبل شده و بینیم زودتر کی ...

سلام گلم خوبی میگم با بچه اذیت نشدی برای شستن بعد از مدفوع و خوابوندن و شیردادن 

سرتو پایین میگرفتی؟

من میخام عمل کنم بچم یک سالو نیمشه ممنون میشن راهنماییم کنی

سلام خیلی راضی بودم همه جوره عالی بود فقط یه ذره حس میکنم حجم تنفسم کمتر از قبل شده و بینیم زودتر کی ...

عزیزم شما بچتو بعد چن روز بغل کردی؟چجوری شیرش میدادی؟اخه بچه منم کوچیکه میخوام ببینم میشه یا نه

سخت که بود واقعا ۳ روز اول افتضاح بود از روز چهارم قابل تحمل شد

عزیزم منم میخوام عمل کنم بچه ام سه ماهشه اگر یک ماه دیگه عمل کنم بنظرتون میشه؟مادرم میادپیشم ولی کارای بچه باخودمه شوهرمم هستش کمک میکنه ، ممنون میشم راهنماییم کنی 

خدایا مواظب عزیزانم باش❤
عزیزم منم میخوام عمل کنم بچه ام سه ماهشه اگر یک ماه دیگه عمل کنم بنظرتون میشه؟مادرم میادپیشم ولی کار ...

اره میشه ... بخصوص که بچه تو اون سن خیلی سنگین نیست و بازیگوشی نداره 

عمل بینی با نوزاد و بچه ای که راه نیوفتاده خیییلی اسونتر از بچه ی ۲..۳ ساله ست

فقط مراقبت هایی که دکتر میگه رو انجام بده ‌گرنه حال عمومی ادم خوبه... و اینکه یکم واسه خواب ممکنه اذیت شی که بازم بالاخره کمک داری میتونی در طول روز هم اگه خسته بودی بخوابی

خدارو شکر

من بلاخره دماغمو عمل کردم 😄😄😄بالاترازتون پرسیده بودم میخوام عمل کنم بچم سه ماهشه 

الان بچه ام پنج ماهش شد خودم چهارروزه عمل کردم

حال خودم که خیلی خوبه ودردی چیزی ندارم ولی بابچه سخت شد بخاطر خوابش واینا چون بچه ام خیلی بدخوابه وسرمونباید بیارم پایین ونباید بغلش کنم یکم اینا اذیتم کرد وپشیمون شدم که چراعمل کردم 😄

دکترگفت دوازده ساعت شیرنده ولی اگه خیلی خیلی بیقراری کرد بدوش بریز دور وبعدش بهش بده منم بعدهشت ساعت دوبار دوشیدم بعدبش شیردادم .

نوشتم شاید کسی بدردش خورد

خدایا مواظب عزیزانم باش❤
من بلاخره دماغمو عمل کردم 😄😄😄بالاترازتون پرسیده بودم میخوام عمل کنم بچم سه ماهشه  الان بچه ...

چند روز بعدش بچه رو بغل کردین؟

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭