2777
2789
عنوان

مادرم اصلا من رو قبول نداره

236 بازدید | 15 پست

همیشه سرم غر میزنه مدام ایراد میگیره

همیشه بدی هامو بهم میگه انقدر که دعوا راه میندازه 

مثلا میگه تو چرا اینجوری هستی بعدش خودش داد میزنه سرم و فحش و بد و بیراه بهم میگه😐

یکبار ندیدم ازم تعریف کنه از بچگی همش ایراد میگرفت

یکبار من و درک نکرد اگه تو یه مسئله ای باهاش اختلاف نظر داشته باشم سریع بهم میپره میگه گم شو خفه شو دهنت و ببند

یا مثلا میخوام از خودم دفاع کنم میگم مامان اصلا اینجوری که تو فکر میکنی نیست میگه خفه شو لال شو من درست فکر میکنم تو فلانی تو الی تو بلی

بنظر من مادر من یه آدم عقده ای روان پریشه

داره عقده ی رفتارایی که مادر و برادراش تو نوجونیاش باهاش کردن و سر من خالی میکنه

چرا من باید بچه همچین زنی میشدم که به ناحق همیشه قضاوتم کرد و همیشه ایراد گرفت و اعتماد بنفسم و ازم گرفت

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته ؟درست بخون .برو دانشگاه شغلی برای آینده داشته باشی یا یه هنری یاد بگیر .متاسفانه مشکل داره مادرت و اینجوری رو اعتماد به نفست و زندگیت  تاثیر منفی میزاره .اونو نمیتونی درست کنی اما از خودت میتونی مراقبت کنی....

مادر منم دو ساعت با من نمیسازه سر چسیدن با من بحث میکنه غر میزنه از بچگی تا الان مثلا میرم تو آشپزخونه یه چیز بخورم برق رو روشن کنم میگه چرا هی برق رو روشن میکنی کلا خیلی غر غر رو اینکارا رو میکنه هر خواستگاری اومد من فقط برم منم خیلی تو مخم میره این رفتاراش عصبانی میشم کاش تو این کشور لعنتی یه خانم راحت میتونست مستقل باشه نمیدونم تو چندسالته ولی از یه سن به بعد آدم خونه پدرمادرش خجالت میکشه

از خاله، پدرت، یا کسی که حرف شنوی داره بخواه باهاش حرف بزنه 

کانالای مشاوره و روانشناسی ارتباط با نوجوان و جوان رو براش بفرسته

بیارتش تو مسیر ارتباط با فرزند

نبود چند روز تو سرچ گوشیش این چیزا رو سرچ بزن اکسپلور گوشیش بره به این سمت بعد سرچ هاتو پاک کن

اما یکی غیر از تو ازش بخواد خیلی تاثیر گذار است 

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

چند سالته ؟درست بخون .برو دانشگاه شغلی برای آینده داشته باشی یا یه هنری یاد بگیر .متاسفانه مشکل داره ...

دانشگاهم میرم رشتم علوم تربیتیه بعد اینکه درسم تموم شد میخوام برم آزمون استخدامی بدم ولی به خود آرایی و میکاپ هم خیلی علاقه دام به مادرم گفته بودم میشه در کنار درسم منو بفرستی آرایشگاه میکاپ یاد بگیرم یه هنری هم یاد میگیرم مامانم گفت نه تو حتما برو بند ابرو و کوتاهی مو یاد بگیر یا برو گل دوزی یاد بگیر میکاپ لازم نیست یاد بگیری😐😐😐😐😐

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

مادر منم دو ساعت با من نمیسازه سر چسیدن با من بحث میکنه غر میزنه از بچگی تا الان مثلا میرم تو آشپزخو ...

مادر منم خیلی اذیتم کرد مادرای ما ۹ ماه بخاطر ما اذیت شدن و چند ساعتی درد زایمان کشید ولی انگار تلافی سختی های حاملگی رو یک عمره سرمون درمیارن من ۱۸ سالمه باوجود اینکه قبولم نداره اصرار داره ازدواج هم کنم

رشتتو عوض کن پزشکی قبول بشی دیگه همه دوستت دارن

رشته دبیرستانی من علوم انسانی بوده الان دانشجو رشته علوم تربیتی هستم چجوری برم پزشکی

دانشگاهم میرم رشتم علوم تربیتیه بعد اینکه درسم تموم شد میخوام برم آزمون استخدامی بدم ولی به خود آرای ...

بعدش رو عزت نفست کار  کن واعتماد ب نفست چون شاید بی نهایت ادم موفقی باشی اما چون خودتو دست کم میگیری  نتونی پیشرفت کنی ب خاطر رفتار اشتباه مامانت

از خاله، پدرت، یا کسی که حرف شنوی داره بخواه باهاش حرف بزنه کانالای مشاوره و روانشناسی ارتباط با نوج ...

مامان من اینستا نداره ولی میره کانال های روانشناسی ارتباط با همسر و شوهر داری و اینا رو دنبال میکنه خیلی سعی میکنه در همسر داری ولی یکم بفکر روابط با فرزند نبست