2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دارم بگو

برام اعلان اومد از ایمو،زبان گوشیم انگلیسی بود خب دقیق متوجه نشدم اما چیزی ک فهمیدم این بود ک عکس های شما استوری شده در ایمو دوستاتون تا24ساعت میتونن ببینن،،،این یعنی چی؟میترسم عکسام اشتراک گزاشته شده؟من آخه استوری نزاشتم اصلا

برام اعلان اومد از ایمو،زبان گوشیم انگلیسی بود خب دقیق متوجه نشدم اما چیزی ک فهمیدم این بود ک عکس ها ...

اون بالا جای چتت ببین عکسی نیست 

اگه نبود یعنی پیامو اشتباه خوندی چون بعضی اوقات پیام میاد که عکساتو به اشتراک بذار تا دوستات ببینن

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

اون بالا جای چتت ببیت عکسی نیست  اگه نبود یعنی پیامو اشتباه خوندی چون بعضی اوقات پیام میاد که ...

هیچی نیستش اصن،من انقد استرس گرفتم یه لحظه،خودمم گفتم شاید داره توضیح میده ک اگ بخوای استوری بزار،تپش قلب گرفتم اصن انگار

هیچی نیستش اصن،من انقد استرس گرفتم یه لحظه،خودمم گفتم شاید داره توضیح میده ک اگ بخوای استوری بزار،تپ ...

نه عزیزم چیزی نیست اگه دستت بخوره عکس بذاری اون بالا عکست با پروفایلت نمایان میشه خودت میفهمی

اگه خدای نکرده یهو گذاشتی سریعم میتونی پاکش کنی 

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

بفرما عزیزم

برام باز همین امشب پیام اومد از ایمو ک فلانی شما را جزو مخاطبین خودش قرار داده،من قبلا شمارشو داشتم چن سال پیش بعد حذف کردم،یعنی اون شماره منو داره؟

برام باز همین امشب پیام اومد از ایمو ک فلانی شما را جزو مخاطبین خودش قرار داده،من قبلا شمارشو داشتم ...

اصلا بخاطر همین استرس گرفتم گفتم نکنه این منو هک کرده اصن،خیلی جنایی فکر کردم😢😅

برام باز همین امشب پیام اومد از ایمو ک فلانی شما را جزو مخاطبین خودش قرار داده،من قبلا شمارشو داشتم ...

اخه همچین مزمونی نمیاد یعنی تاحالا همچین چیزی برا من نیومده فقط اگه تو شمارشو داشته باشی و ایمو نصب کنی میاد که به تازگی به ایمو پیوست اگه اون ایمو داشته باشه

اگرم شمارتو نداشته باشه اصلا برا اون هیچ پیامی نمیره که تو ایمو نصب کردی یا نه

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

اخه همچین مزمونی نمیاد یعنی تاحالا همچین چیزی برا من نیومده فقط اگه تو شمارشو داشته باشی و ایمو نصب ...

شایذ تازگی ایمو نصب کرده ،یا شمارمو سیو کرده دوباره تازه،،خودمم سر درنمیارم