2821
2789

سلام

دوستی یه مدتیه با یه پسری تو رابطس همو تو ماه محرم امسال دیدن و دوستم بهش پیام داده و ابراز علاقه کرده

پسره ازش ۱۰ سال بزرگتره(تا جایی که من میدونم شایدم بیشتر باشه)

حالا دو الی سه روزه که پسره اصلا بهش پیام نمیده 

آخرین بازدیدش مال امروزه ولی خبر از دوستم نمیگیره

به دوستم گفتم خودت خبر بگیر ازش گفته تا الان غرورشو زیاد زیر پاش گذاشته

یعنی اینکه میخواد پسره خودش برگرده

چی بهش بگه؟؟

خودم بهش گفتم استوری بزار به متلک ، گفت اصلا استوریاش واسه اون باز نمیشه

حالا چیکار کنه؟؟

یه چایی بخوریم؟ ☕️🍰تاپیک های قبل از ۱۸ ام دی ۱۴۰۴ ( ۱۰/۱۸) مال من نیستن❤️ از بیکاری با کاربری دوستم اینجام🌝😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی پسره نمیخوادش که

آخه اینجوری که دوستم از چتاش با پسره اسکرین میذاشت خیلی همو دوس داشتن

میخواستمم بهش بگم گفتم دلش میشکنه

یه چایی بخوریم؟ ☕️🍰تاپیک های قبل از ۱۸ ام دی ۱۴۰۴ ( ۱۰/۱۸) مال من نیستن❤️ از بیکاری با کاربری دوستم اینجام🌝😂

بی محلش کنه،وقتی انلاینم بوده امروز یعنی حالش خوبه و نمیخواد محل به دوستت بزاره،

به دوستم گفته من درگیرم جواب نمیتونم بدم

حالش خیلی بد بود دوستم

آخه اینجوری که دوستم از چتاش با پسره اسکرین میذاشت خیلی همو دوس داشتن میخواستمم بهش بگم گفتم دلش می ...

خب حتما دلش جای دیگه گرم شده الان به عشقای امروزی نمیشه اعتماد کرد

کاربری من و دخترخالم 😒
مخلش نده بره سراغ یکی دیگه

از این ادما فک نکنم باشه

هیچی عشقش یطرفس

چطوری به دوستم بگم که عشقشون یه طرفس

عزیزم به دوستت بگو هر حرکتی کنه خودشو کوچیک میکنه بگو بیخیال بشه و اصلا ازش خبر نگیره یه مدت کم پسدا ...

مرسی ممنونم عزیزم❤❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز