2777
2789
عنوان

بچه دوم؟؟؟

499 بازدید | 56 پست

سلام خانومای گل بچه دوم آوردن چه معایب و محاسنی داره؟ 

خیلی دودل موندم از طرفی میگم دخترم بزرگ شد یه خواهر یا برادری داشته باشه از طرفی هم میگم وضع جامعه خرابه و همین یه دونه رو بزرگ کنیم هنر کردیم باز باید شب بیداری ها باشه و گریه ها لجبازیای بعدش دیگه نمیتونم به دخترم توجه زیادی بکنم

اونایی که دو یا چند تا بچه دارن لحظه های بچه هاتون و خودتون چطوره؟ سختتون نیست؟

میشه راهنماییم کنین؟

دخترم سه سالشه اگه قرار باشه بیارم یکی دوسال بعد میخوام بیارم

یا به نظرتون دخترم یکم بیشتر بزرگ بشه مثلا هفت هشت سالگی اقدام کنم؟ یا اصلا نکنم؟😁😣

منم همینه سوالااام اسی جااان

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچت لجوج نیس با بچهای دیگه میسازه؟؟؟

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

من شاغلم و برای همین دخترم ۷ سال و خورده ای بود اقدام کردم . راضیم . اولی مستقله به دومی به شدت علاقه داره و حسابی سرگرمش میکنه . خودمم از وقتی دومی اومده خیلی سرحالتر از قبلم و بچه دوم به سختی اولی نیست

به نظرم تا زوده بیار برای هم همدم بشن باهم بازی کنن باهم بزرگ بشن بچه هایی که تنهان خیلی افسرده میشن من تا ۱۵ سالگی خیلی افسرده بودم تا دیگه خدا بهم یه داداش کو چولو داد درسته اذیت میکنه ولی بازم دوسش دارم

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭

من تو فکر دومیم. دخترم 2/5 سالشه. میخوام فاصله شون کم باشه

از الانم میدونم روانی خواهم شد ولی نمیخوام دخترم تک فرزند باشه. مجبورم

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
من تو فکر دومیم. دخترم 2/5 سالشه. میخوام فاصله شون کم باشه از الانم میدونم روانی خواهم شد ولی نمیخو ...

یعنی تک فرزندی بده؟

اونایی که تک فرزندن از تک بودنتون راضی هستین؟

منم دلم مبخواد از طرفی میگم ن تازه از دست شب بیداریو واکسنوایناش راحت شدم البته فعلا کبد چرب دارمو اضافه وزن خونمم کوچیکه سال دیگه بالا امادس راحتر تصمیم میگیرم