2777
2789
عنوان

یکی از بهترین روزای زندگیم خدا جایه حقه بیایین بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ این خاهر شوهره هر بلایی سر خواهرم اورد با مادرشوهرش قسمت بود وصلت جور شد همیشه تیک مینداختن اصلا نمیدیدن چقدر بدبختن خودشون خاهر منم بچه داره زندگیشو دوست داره عاقا نا اینکه امروز زنگ زد برام تعریف کرد 

خاهر شوهرش ازدواج ک کرده یود خاهرم یبار قبلا از نازاحتی گقته بود نکنین با من این کارو خودتون دختر دارین سرتون میاد برداشته بود گفته بود دختر من مث تو نیست ک پسر مردم رو از راه به در کنه با ابرو افتخار ازدواج میکنه و سر بلندمون میکنه 

حالا چل نفر هی باید بیان  بگن هستیم هستیم تا خانم پیام بده

باید با منقاش از دهنشون حرف کشید😄👌

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

حالا دحترش ک ازدواج کرده عقده البته دیروز یه دعوایی بین دختره و دامادشون شده وااای پسره اومده در خونه داد و بیداد و دخترتون رو بهم انداختین اصلا این دختر مبود مجبور بودین سه ساله با من دوست بوده بدبختم کرد چی میخاین از جون من شما چه خانوادهی عفرینه ای بودین در خونشون رو شکسته پنجره هاشون رو شکسته مادرشوهرش غش کرده دختره رو زده اوووووه کار به پلیس رسیده پسره خودشو زده گفته من خودمو میکشم یا طلاق این دخترون رو بگیرین اصلا وضعیتی 

پروفت کپی پروف اینستای خواهرمه یه لحظه فک کردم خودشی

😄😄😄فک کردی شناساییش کردی

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته