2777
2789
عنوان

بی قراری نوزاد بعد از واکسن ۶ ماهگی

6363 بازدید | 16 پست

خانما پسرم ۴ روز ک واکسن ۶ ماهگیشو زده ولی تا الان پاش ورم داره و مرتب گریه میکنه این امر طبیعیه؟؟  باید چکار کنم فردام قرار بریم مسافرت موندم چکار کنم لازم ببرمش پیش دکتر؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی چجوری کمپرس کردی؟ 

من اصلا کمپرس سرد نذاشتم. از اول گرم نگهش داشتم فک کنم اینجوری بهتر باشه. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
اره فقط کمپرس سرد.یعنی اگ اب بهش بخوره ورم میکنه؟؟؟

بخاطر همینه. کاش کمپرس گرم گذاشته بودی از اول. من برای بچم گفت اول سرد بزار و بعد گرم. 

ولی اینسری رفتم بهداشت خانمه گفت اولین روز چیزی نزار دومین روز گرم بزار... گفتم کمپرس سرد چی‌ گفت ولش کن نمیخواد

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
ن میترسم بهش دست بزنم اگ سفت باشه چی میشه

عزیزم کمپرس گرم کن تا عضلاتش باز شه

عزیزم میشه بگی چجوری کمپرس کردی؟  من اصلا کمپرس سرد نذاشتم. از اول گرم نگهش داشتم فک کنم ای ...

ی پارچه نخیرو گذاشتم تو یخچال سرد ک شد گذاشتم رو پاش..منم واسه واکسن ۲ و۴ ماهگی اصن کمپرس نزاشتم ولی این بار پاش ورم کرده بود مجبور شدم

ن میترسم بهش دست بزنم اگ سفت باشه چی میشه

اگه سفت باشه خدای نکرده احتمالا عفونت کرده باید ببری دکتر اگه تشخیص عفونت بده تخلیه میکنه فشار دادی دیدی سفته و بیقراره ببر دکتر ایشالا چیزی نیس 

ی پارچه نخیرو گذاشتم تو یخچال سرد ک شد گذاشتم رو پاش..منم واسه واکسن ۲ و۴ ماهگی اصن کمپرس نزاشتم ولی ...

گرم بزار و اروم ماساژ بده تا واکسن پخش شه. من واسه پسرم هیچکار نکردم بعد یماه دیدم جاش سفت شده خلاصه چند روز هی ماساژ دادم تا خوب شد

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد