2777
2789

يه پيشنهاد عالي براي كسايي كه ميخوان با سرمايه كم يه شغل و كسب و كار خونگي داشته باشن

لطفا همه توضيحاتو با حوصله و دقت بخونيد سوالي داشتين در خدمتم

🤔چجوري؟ ما به طور مستقيم از خارج كشور لباس هاي مارك دار رو مياريم و شما هرچي مد نظرتون بود سفارش ميدين

🙄خب چجوري سود برامون ميمونه؟ما اين لباسارو كيلويي ميخريم و به صورت كيلويي ب مشتريا ميفروشيم صد در صد لباس كيلويي خيلي تفاوت قيمت داره با تكي ..!شما كيلويي سفارش ميدين و به صورت تكي ميفروشين اون وقت متوجه ميشين چقد سود براتون داره..!😍

😱نكنه لباسا تانكورا يا مشكل دارن؟اين لباسا همه مارك و اتيكت روشون هست و با يه سرچ تو گوگل و ديجي كالا ميبينيد كه چقد باكيفيت و اطميناني هستند

😃خب چه مدل لباسايي دارين؟همه مدلي قابل سفارشه بچگونه زنونه مردونه تابستوني زمستوني ورزشي و...

😳از كجا نمونه كاراتونو ببينيم حالا؟كانال تلگرامي يا پيج اينستامونو دنبال كنيد يا به واتساپ پيام بدين براتون عكسارو بفرستم

👿چرا قيمت نميزنيد زير جنساتون😠 بخدا ماهم خيلي دوست داريم قيمت رو بزنيم كه شما عزيزان وقتتون الكي گرفته نشه ولي نميتونيم چون قيمت ها بستگي به وزن و مدل و ..متغيره راجب قيمتها يا تماس بگيريد يا دايركت يا پي وي بيايد در خدمتم

اين پيشنهاد نه تنها براي كسب و كار خانگي بلكه براي بوتيك دارا يا حتي كسايي كه دارن سيسموني ميخرن هم عاليه براي توضيحات بيشتر بيايد به كانال ما سر بزنيد 💞دوستان اين لباس ها همه داري باركد هستن و بااصالت بودم  كالا رو با اون كد ميتونيد متوجه بشيد

✈️ارسال به سراسر كشور و فروش حضوري داريم

ادرس هم اذربايجان غربي -مهاباد

لينك رو اگه بالا نمياره متنو كپي كنيد و تو تلگرام بفرستيد مثلا براي كسي تا براتون اونجا لينك باز شه

https://t.me/barana8795

جهت سفارش به پی وی مدیر کانال مراجعه کنید...👇👇👇

@baran8795

مدیریت خانم رضایی

شماره تماس:۰۹۱۰۴۴۳۲۲۹۸

پيج اينستا:poshakbaran8795

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا کاشتم، اره خوبه تنوعه ولی من همون یکبار کاشتم و بعد به این نتیجه رسیدم ناخن های خودم قشنگه لزومی ندارشت ناخن بکارم. واسه کسایی خوبه که واقعا ناخن های بد فرمی دارن

فکر به هرکجا که رود، عمل هم به همانجا میرود...