دختر پنج سالم طرز صحبت کردنش به مادر شوهرم رفته همه میگن اینو و خیلی هم پر حرفه باباش گف زیاد حرف میزنه منم گفتم به مادرت رفته ...عصبانی شد کلی حرف بارم کرد وسیله ها رو پرت کرد رف اتاق تنهایی خابید 🙄
خب راس میگم دیگه احتمال داش به مادر من بکشه چی میشه 😑
بگو از خداتونم باشه بگم بچه به شماها رفته
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
من به دخترم روزی صد بار میگم به عمه ات و مامان جونت رفتی.شوهرم کلی میخنده میگه چه بهتر
وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
اره بعد کلی حرف زد که خدارو شکر به ما رفته و به شما نرفته و فلان منم هاج واج نگا کردم و اشکام ریخت😔
بگو پس چرا بهت برمیخوره این مردا هم بچن و لوس
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند