2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تخم شوید رو میگن موقعی که درد شروع شد بخورین اماگل گاو زبون رو شنیدم خوبه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
تخم شوید رو میگن موقعی که درد شروع شد بخورین اماگل گاو زبون رو شنیدم خوبه

اهان من فک کردم قبل از درد باید بخورم گل گاوزبان چکار میکنه ؟؟عزیزم گروه بارداری داریم اگه دوس داری عضو بشی درخواست دوستی منو قبول کن که برات الینک بزارم ؟؟

من هفته 36 رو تموم کردم ماما همراهم گفت روزی یک لیوان بعد از پیاده روی بخورم

به سلامتی من الان ۳۸ هفته ۳ روزم هیچ علائمی از درد وجود نداره اینجا خوندم که تخم شوید واقعا درد وکم میکنه باعث میشه زایمان زودترانجام شود بعد شما چطوری میخوردید نیشه دستورشو به منم بگید عزیزم درخواست دوستی منوقبول کن لینک گروه بارداریمو یهت بدم اونجا بیشتر با هم اشنا بشیم واز اطلاعات دوستان استفاده کنیم 

اهان من فک کردم قبل از درد باید بخورم گل گاوزبان چکار میکنه ؟؟عزیزم گروه بارداری داریم اگه دوس داری ...

گل گاو زبونو تو همیبن نی نی سایت سرچ کردم خیلی ها ازش خوب دیدن میگن روزی دو فنجون با نبات بخوریم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
ماما همراهم گفت یک ساعت پیاده روی کنم و بلافاصله تخم شوید بخورم من یک قاشق غذاخوری میریزم تو یه لی ...

من پیاده روی ندارم چون پسرم چند روزی سرما شدید خورده بود اصلا نتونستم برم بیرون الانم که اینقد درد دارم با سختی بلند میشم