2777
2789
عنوان

:( جونگ هیون

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 21 پست

بعدشم جونگ هیون اصلا این نیست

این کیم جونگ هیون بازیگره

اونم کیم جونگ هیون خواننده بود

اما عکسشو اشتباهی گذاشتی

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭 ن بابا ... خیلی وقته مرده 

اره اون که ۲ سال پیش فوت کرد😢

اما این عکس یکی دیگه ست

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
نمرده😁 این داره الان سریال بازی میکنه

😁 از خودم ک نمیگم .... شاید قیافش شبیه یکی دیگس .... ولی من خودم تو شبکه tvn دیدم ک مراسمه خاکسپاریشو گرفتن 

Nothing to say ....
😁 از خودم ک نمیگم .... شاید قیافش شبیه یکی دیگس .... ولی من خودم تو شبکه tvn دیدم ک مراسمه خاکسپاری ...

اره ولی عکسشو اشتباهی گذاشتی

توی خنده در وایکیکی اون کیم جونگ هیون بازیگر، بازی کرده بود. اما این کیم جونگ هیونی که گذاشتم این خواننده و عضو گروه شاینی بود.

بعدشم جونگ هیون اصلا این نیست این کیم جونگ هیون بازیگره اونم کیم جونگ هیون خواننده بود اما عکسشو ...

او ما گااااااااددددد 

راس میگویی😐

عکسه بازیگررو گزاشتم 

Sorry 

حواس نمونده برام 

Nothing to say ....