2777
2789
استارتر قرار شد دستورشو بدیا

۲ پیمانه آرد + دو قاشق غذاخوری

۱ پیمانه شکرسر خالی

۳ عدد تخم مرغ

۲ ق چایخوری بکینگ پودر

۱٫۲ ق. چایخوری وانیل شکری

۱٫۲ پیمانه روغن مایع

۲ ق غذاخوری پودر کاکائو

۱ پیمانه شیر

(شکر و تخم مرغ و وانیل را میزنیم تا کرم رنگ شود

روغن را اضافه کرده یک دقیقه میزنیم

شیر را افزوده و مخلوط میکنیم

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده سه بار الک میکنیم
دو پیمانه آرد را به مواد مایع کم کم اضافه میکنیم و دو ق آرد اضافه را نگه میداریم
مواد کیک را نصف کرده دو قاشق پودر کاکائو را روی یک قسمت الک میکنیم حتما الک شود چون گلوله میشود دو ق ارد را به کاسه ی دیگر اضافه کرده هم میزنیم

قابلمه ی متوسطی را چرب و آرد پاشی میکنیم سپس یک ملاقه از مواد کیک در مرکز آن میریزیم از مایه ی کاکائو هم دوباره در مرکز میریزیم و این کار را تکرار میکنیم تا تمام سطح قابلمه از مواد کیک دو رنگ پرشود. با حوصله انجام میدهیم
یک خلال دندان برداشته و از مرکز خطوطی به طرف بیرون میکشی و بالعکس. شکل های زیبایی درست میشود

قایلمه را روی شعله پخش کن روی گاز با حرارت کم قرار داده روی درش دمکنی میگذاریم و به مدت ۴۵ دقیقه تا یکساعت میپزیم در ۳۰ دقیقه ی اول اصلا در قابلمه را بر نمی داریم چون پف کیک میخوابد.

تک نیت میگیرم واست بیا فالو کنmasiha_tarot🫶🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان