2821
2789
عنوان

ترس از ازدواج...

268 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من دختری هستم سی ساله و مجرد... مسئلم اینه که با وجود این که چند ساله حس میکنم آمادگی ازدواج رو دارم و الان هم احساس نیاز میکنم بخصوص از نظر عاطفی... یکم از ازدواج میترسم.. بیشتر هم به خاطر ویژگی های شخصیتیم.. چون دختر آروم و درونگرایی هستم و کم حرفم.. و متاسفانه خونواده گرمی نداشتم.. ارتباطاتمون کمه.. البته خیلی همو دوس داریم ولی اهل ابرازش نیستیم... خواهر و برادرم هم اول زندگیشون به مشکلات خیلی بزرگی بر خوردن ولی کم کم مشکلاتشون حل شد.. وقتی به زندگی اونا نگاه میکنم بیشتر از ازدواجم ناامید میشم.. البته شاغلم و تو اجتماعم.. سعی میکنم ارتباطاتمو گسترش بدم.. ولی شخصیت اصلیم همونیه که بود.. کیس های نسبتا زیادی هم تو این چند سال داشتم.. الان فکر میکنم چون همیشه ته دلم ترس هست هر کدوم به نحوی به نتیجه نرسید... میترسم از این که یه نفر برای همیشه وارد زندگیم بشه.. میترسم استقلالمو از دست بدم.. اگه ازش خسته بشم، اگه یه روزی دیگه دوسش نداشته باشم.. میترسم نتونم روابطمونو مدیریت کنم چون تو خونواده خودم اینارو یاد نگرفتم و ... حالا سوالم اینه که آیا کسی مثل من بوده؟ اگر آره الان زندگیش چطوره؟ آیا این ترسا واهیه یا واقعی؟ ببخشید طولانی شد.. ممنون میشم تجربیاتتونو بهم بگید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در ضمن مسلما کمی هم استقلالت کم میشه اما صفر نمیشه که

خیلی بستگی به همسرت داره

دوره نرو و نپوش و نگرد تموم شده

هستن کسایی که هنوز اینجورین.اما اونا دنبال ادمی که سالهاست شاغله و تو اجتماع نمیرن

همیشه از زندگی اطرافیانت درس بگیر 

و سعی کن خوبیاشونو برداری بدیاشونو ن

تو سعی کن مثل خانوادت نباشی ابراز احساسات کنی بروز بدی 

و همیشه هم کسیو انتخاب کن دروغ نگه و خیانت نکنه 

بقیه مشکلاتو با زنانگی و کمک مشاور میشه حل کرد 

برای رسیدن منو عشقم میشه ی دعای کوچولو همین الان بکنی؟🥰🥰
شما یه روزایی از خودتم خوشت نمیاد چه برسه به دیگران خیلی ترس نداره چالش طبیعت زندگیه تاهل و تجرد ...

مرسی عزیزم.. از وقتی که گذاشتی.. مسئله اینه که من حتی تو جمعم یکم تو خودمم.. میترسم خسته کننده باشم.. چون شنیدم آقایون از دخترای شاد و شیطون خوششون میاد.. شاید بتونم برای مدتی خودمو تغییر بدم ولی در نهایت ما درونگراها بیشتر تمایل داریم که تنها باشیمم... یکمم از ارتباط با خونواده همسر میترسم..

مرسی عزیزم.. از وقتی که گذاشتی.. مسئله اینه که من حتی تو جمعم یکم تو خودمم.. میترسم خسته کننده باشم. ...

منم درونگرام

از تو جمع بودن زود خسته میشم

همسرم هم مثل منه

باهم کنار میایم

خیلی با مهمونی دادن و مهمونی رفتن راحت نیستیم

بقیه هم پذیرفتن اینو

بر عکس شما من خیلی احساساتی هستم

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
منم درونگرام از تو جمع بودن زود خسته میشم همسرم هم مثل منه باهم کنار میایم خیلی با مهمونی دادن و ...

دقیقا باید مراقب باشم که طرف مقابلم حتما درونگرا و مثل خودم باشه.. 

آره من زیادی خودمو هیجاناتمو کنترل میکنم.. برامم سخته تغییر.. شما مجردی یا متاهل و آیا با این ویژگیت ...

من مجردم عزیزم 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا