2777
2789
عنوان

سوال درمورد ای نستا

59 بازدید | 11 پست

سلام 

اگه به یکی که پیجش قفله درخواست فالو بفرستم 

از کجا بفهمم که دیده و قبول کرده یا قبول نکرده؟؟؟

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

صبح براش فرستادم 

و کنار پیجش نوشت که درخواست شده است 

الان دیدم دوباره گزینه ش  آبی  شده 

ینی چی؟؟؟

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همچنان بزنه requested یعنی هنوز قبول نکرده

اگه زده بود follow یعنی رد کرده و شما میتونی دوباره درخواست بدی

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
اگه همچنان بزنه requested یعنی هنوز قبول نکرده اگه زده بود follow یعنی رد کرده و شما میتونی دوباره ...

اهان ممنون 

دوباره زده بود فالو 

پس خودش رد کرده 

کسی که رد میکنه دیگه خودمو سبک‌نکنم درخواست بدم‌نه؟؟

اهان ممنون  دوباره زده بود فالو  پس خودش رد کرده  کسی که رد میکنه دیگه خودمو سب ...

بله دیگه اگه میخواست قبول میکرد همون بار اول

بله دیگه اگه میخواست قبول میکرد همون بار اول

عزیزم شرمنده 

یه سوال دیگه 

اگه کسی رو درخواست فالو کنم و بعدپشیمون بشم دوباره همون گزینه ی ریکوئست رو بزنم؟؟؟

بعد خودش میفهمه که من میخواستم فالوش کنم یا نه؟؟؟

عزیزم شرمنده  یه سوال دیگه  اگه کسی رو درخواست فالو کنم و بعدپشیمون بشم دوباره همون گ ...

اگه کس دیگه هم‌میدونه جواب بده لطفا 

ممنون میشم 

من خیلی توی اینستا وارد نیستم 🙈

صبح براش فرستادم  و کنار پیجش نوشت که درخواست شده است  الان دیدم دوباره گزینه ش   ...

یعنی درخواست فالوتوقبول کرده

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
عزیزم شرمنده  یه سوال دیگه  اگه کسی رو درخواست فالو کنم و بعدپشیمون بشم دوباره همون گ ...

اگه همونو برنید درخواستتون رو پس میگیرید

اگه اون فرد توی اون مدتی که شما درخواست بدید  آنلاین باشه میفهمه