2777
2789
عنوان

بیاین بچه ها یکم درد و دل کنیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 20 پست
از دست پسرم کلافه شدم.میزنه رو مبل.میگم نکن پاره میشه.میگه بامن حرف نزن.دارم تفنگمو درست میکنم! امر ...

آخییییی عزیز دلم       

خداروشکر کن عزیز دلم بعضیا فقط میخوان یه دونه از این شیطونا تو زندگیشون باشه  

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      
شاید چون کالدرون میخاد بره افسرده شدی    

وایییییی نگگوووووو دارم روانی میشم این چند وقت ندیدمشون ...

ایشاالله برمیگردههه

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من صمیمی دارم فابریک فابریک  ولی دلم یه جا مثل کوه میخواد که بلند داد بزنم خدااااااا

خب میدونی من ادمیم که با همه حریم دارم.مثلا با همه میگم ،میخندم،گرم میگیرم ولی درد دل و راز و این چیزا نهه.مثلا کسی بیاد رازشو بهم بگه مشکلی ندارم خوشحالم میشم که باهام راحته ولی خودم نمیرم بگم...برای همین حس میکنم خیلیا با اطلاع از این ویژگیم نزدیکم نمیشن...دوست فول صمیمیم زیاد داشتم ولی هیچوقت باهاشون درد دل اونجوری نکردم و با همشون بعد یه سال،دوسال رابطمون کم رنگ شده

یه جمنای مغرور و خاص🥰

من رفیق زیآد دارم اما وقتایی ک با اونام انگار تو اوج تهناییم...

منم زیاد دارم ولی یا  وقتی حوصلشون سر میره و ناراحتن میان سراغم،یا اوناییشون که تو ناراحتی کنارمن انقد بهم ور میرن(من دوست دارم وقتی ناراحتم تو خودم باشم) که ترجیح میدم جزو دسته اول بمونن...

یه جمنای مغرور و خاص🥰