2777
2789
عنوان

بیاین بچه ها یکم درد و دل کنیم ...

180 بازدید | 20 پست

دلم خیلی گرفته ... 

نه کسی چیزی بهم گفته نه ناراحتم کرده ...

ولی هوای دلم بدجور ابریه ....

منتظر یه بهانم برای گریه ...

بعضی وقتا از دست بعضی از آدمای اطرافم خسته میشم ... میگم ای کاش اصلا تو زندگیم نبود ... به آدمای بی تفاوت ....

نمیدونم توی این دنیا چقدر آدم هست که از این به بعد میشه بهش اعتماد کرد 

فکر نکنین جنس مخالف و رل .... نه اصلا 

ولی از بعضی از آدمای اطرافم خستم میگم اصلااااا نباشن دیگه ...

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان شوهرمو دخترم رفتن خونه ی خواهرم نشستم یکم گریه کردم دلم گرفته بود..نه از زندگی و شوهرو از این لحاظا توارامشم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
منم خسته ام بیاین همو در آغوش بگیریم شاید انرژی مثبت باعث آرامشمون بسه

ووووف از امروز همه بهم هی انرژی مثبت میدن ولی منفی میشه ...

وا چرا بیهودی از آدما خسته میشین؟این خیلی بده

بعضیا خیییلی تو زندگیم بهم بدی گردن 

نذاشتن من زودتر به هدفم برسم ... ولی رسیدم

من بعضی وق تا دلم یه رفیق خیلی خوب میخواد...یکی که همه جوره پایم باشه...اندازه موی سرم دوست و اشنا د ...

نه من صمیمی دارم

فابریک فابریک 

ولی دلم یه جا مثل کوه میخواد که بلند داد بزنم خدااااااا

من بعضی وق تا دلم یه رفیق خیلی خوب میخواد...یکی که همه جوره پایم باشه...اندازه موی سرم دوست و اشنا د ...

من رفیق زیآد دارم اما وقتایی ک با اونام انگار تو اوج تهناییم...

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...